dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Današnji dan vam donosi veliku aktivnost I probojnost. Neke situacije ili osobe se postavljaju kao prepreka, ali ih uspešno prevazilazite. Svog emotivnog partnera možete iznenaditi neuobičajeno jakom  inicijativom. Dan za akciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osećate pozitivno uzbuđenje i napetost u susretu sa ljudima za koje ste svesni da mogu uneti novine u vašu poslovnu sferu. Iskoristite šanse koje će se ukazivati, povežite se sa drugima. Partner se trudi da vas razume.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dobijate informacije za koje niste sigurni koliko se uklapaju u ono što ste poslovno osmislili. Nemojte zaključivati na brzinu, pustite neka se sve samo razjasni. Pravi je trenutak da pokažete nekome koliko ste zainteresovani.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Odličan dan za kreativce, za one koji se bave umetnošću, ali i za planove i nove ideje. Dobro raspoloženje I velika inicijativa u svemu što radite. Uživanje i zadovoljstvo, romantika – sve ovo će se provlačiti kroz susret sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

U onome što želite a što je vezano za posao možete se suočiti sa blokadama ili izuzetno tvrdoglavim osobama. Ako se i vi postavite isto, malo je verovatno da biste mogli ostvariti rezultat. Potrebno vam je više strpljenja sa partnerom.  

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Sačekajte pravi momenat za delovanje, ne žurite – strpljenje donosi bolje rezultate. Postojeći emotivni odnosi funkcionišu dobro. Može vas iznenaditi kontakt od strane bivšeg partnera ili osobe sa kojom se dugo niste čuli ni videli.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali papirološka pitanja koja su vam zadavala problem, sada je vreme da se aktivirate jer rešenja postoje. Neko pokazuje veliku inicijativu i zainteresovanost prema vama, ali vi oklevate.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vaši su planovi za današnji dan veliki, ali su podložni promenama. Uradite onoliko koliko možete I što se otvori kao prioritet. Dan za novčane prilive. Emotivni segment je ispunjen zadovoljstvom. Sanjarite o osobi koju volite.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pred vama je dan za odluke, ali one ne smeju biti izbrzane, već donesene na konto iskustva i uz mnogo strpljenja. Izvestan je finansijski priliv.  U emotivnom delu osećate  žaljenje zbog postupaka prema partneru. Sledi vam razgovor.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas ima smisla osloniti se na nečija obećanja jer su ostvarenja moguća. U dogovorima uspevate da pronađete prave reči i pokažete dobru inicijativu. Neke obaveze koje se vezuju za porodicu pomalo vas opterećuju. Nervoza.  

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako ćete u jutarnjim časovima misliti da neke poslove ne možete da završite, ipak na mišiće to i uspevate. Zanimljive nove informacije. U kontaktu sa voljenom osobom budite iskreni i otvoreni, to je sada potrebno vašem odnosu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dosta intenzivan dan u saradničkim odnosima. Poticaj da neke stvari razrešite i potrudićete se da pronađete način, makar uz kompromise. Iz velike želje za susretom sa voljenom osobom, možete obećati nešto što je teško ispuniti.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.