dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.05.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vam okolnosti, ali I dogovori idu na ruku i neke prilike će se otvoriti iako im se niste nadali. Imate veliku podršku nekih osoba što će dovesti do lakšeg funkcionisanja na dalje. Partner i vi jedno drugom možete prirediti lepa iznenađenja.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Imaćete mali problem da se uskladite sa saradnicima. Završavate veće probleme koje ste imali po pitanju papirologije. Mogućnosti za tajne dogovore i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Ne osećate se loše, ni malo. Vaše dobro raspoloženje se ponovo budi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas je pravi momenat da rešite neka bitna pitanja, ali i da ispravite eventualne greške i propuste iz prethodnog perioda. Sve će ići lakše nego obično, situacije vam idu na ruku. Shvatate da je partner možda bio u pravu I danas ćete funkcionisati sa više razumevanja I dobre energije.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Raspoloženi ste da u kontaktu sa drugima pokažete najbolji deo sebe. Raspoloženiji ste nego inače I lako ostvarujete komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Voljenoj osobi pokažite kolika je snaga vaših emocija prema njoj. Druga strana će biti više nego voljna da vam uzvrati.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Očekujete da se drugi prilagođavaju vama, dok sa druge strane – vi lično niste spremni da im izađete u susret. Usklađivanje je sada neophodno, pogotovo što imate dobre prilike da ostvarite značajnije rezultate. Vrlo nežno ponašanje prema voljenoj osobi – emotivni partner će biti prijatno iznenađen.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Možete shvatiti da ste neke stvari zaboravili ili propustili da uradite, ali ćete danas ovo lako srediti. Sve što je vezano za posao, ali I za finansije ide dosta lagano. Voljena osoba očekuje vašu posvećenost i prisustvo. Ipak, vi ćete moći samo delimično ovo i da ispunite.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možete računati na manje komplikacija u ovom danu ukoliko se bavite privatnim poslom. Generalno gledano – naglašena kreativnost I dobre poslovne ideje.  I sa voljenom osobom će biti lakše otvoreno porazgovarati o nekim bitnim pitanjima u vašem odnosu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Vrlo ste uzbuđeni zbog nekih promena u poslovnom okruženju, jer vam otvaraju prilike koje su dosta povoljne po vas. Drago vam je što ste uspeli da prevaziđete zastoje. Danas bi bilo dobro da se više angažujete oko voljene osobe. Dosta intenzivni i strasni kontakti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke okolnosti u poslovnom segmentu vam danas idu na ruku . Ne potencirajte da drugi moraju da rade stvari na vaš način. Osoba koja vam se dopada izvlači iz vas veliku količinu dobre energije, duhovitosti i entuzijazma. Lepi trenuci sa simpatijom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Motate po glavi nečije reči i niste sigurni da li da ih doživite lično, kao kritiku ili kao savet. Ne budite egoistični.  U emotivnom životu naglo popravljanje odnosa između vas i voljene osobe. Osećate se više nego dobro i lako prenosite svoje raspoloženje na partnera.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Očekujte lakše odvijanje vaših saradničkih priča.  Šta više – verovatno ćete uraditi i postići mnogo više od onoga što ste planirali. Jednostavno, energija ovog dana vam u potpunosti prija. Odlični kontakti sa suprotnim polom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Poslovnih obaveza je dosta, ali energija u poslovnom okruženju drugačija i lakše se dogovarate sa kolegama. Oni danas imaju više razumevanja prema vama, tako da možete očekivati pomoć. Dan je dobar za provod sa prijateljima, za izlaske i za upoznavanje novih osoba.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 25.05.2020.