dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.07.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U potpunosti ste okupirani poslovnim dešavanjima. Neke obaveze morate raditi ispočetka, ili se vratiti na nešto što ste propustili u prethodnom periodu. Korektan odnos sa voljenom osobom, mada ćete verovatno imati malo vremena jedno za drugo.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako ćete imati osećaj da ne stižete da na vreme završite ono što se od vas očekuje, ipak ćete biti u dobrom raspoloženju I skladnom kontaktu sa saradnicima. Danas pokrenite razgovore sa voljenom osobom I razrešite neke situacije iz prošlosti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

I sami ste svesni da neka pitanja morate privesti kraju, ali ste ipak skloni da odlažete obaveze ili da završavate u poslednjem trenutku. Gledaćete da izbegnete naporne ljude ili situacije. Emotivno – odnos sa partnerom bi mogao da se poboljša, ali na vašu inicijativu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Usmereni ste na poslovni segment, naročito na odnose I kontakte sa saradnicima. Dobijate pomoć koju niste očekivali. U emotivnom segmentu – smatrate da vaše akcije trenutno ne doprinose poboljšanju odnosa sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dosta toga možete obaviti danas, pa se usmerite na obaveze koje su vam posebno teške ili zahtevne. I sa voljenom osobom biste trebali da se potrudite da dođete do rešenja za pitanja koja vas muče. Sada to možete.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Spremni ste da prionete na poslovne obaveze, a u isto vreme – lako pronalazite rešenja za napete situacije. Ovaj dan je dobar I za odnos sa suprotnim polom. Ako ste usamljeni, može vam se javiti neko sa kim ste izgubili kontakt.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imate osećaj da vas neke situacije pritiskaju, da vas saradnici koče nerazumnim zahtevima. Ipak, ne dozvoljavate da se ovo odrazi na vaše raspoloženje ili radni učinak. Jedva ćete čekati da posao ostavite iza sebe i posvetite se osobi koja vam je bitna.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Osobe koje su vam važne danas vas mogu kontaktirati ili vam dati zanimljiv poslovni predlog, ponudu. Odmereni ste u razgovorima, ne žurite i nećete donositi odluke pre nego što dobro razmislite. Mogućnost dogovora I susreta sa simpatijom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neke zanimljive poslovne ponude ili predlozi mogu doći do vas. Možda to nije baš ono što ste očekivali, ali ne biste trebali automatski da odbijate. Za dogovore sa emotivnim partnerom danas vam je potrebno više strpljenja nego inače.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Svaka vrsta dogovora vam ide od ruke, zato nemojte biti statični – potražite sagovornike sa kojima ćete moći da napravite korektnu saradnju. Stabilni ste i mirni i imate osećaj da crni oblaci nestaju iznad vaših glava. Emotivno – pravi trenutak za aktivnosti prema partneru.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako nećete imati na šta da se požalite tokom ovog dana, ostaje u vama neko pritajeno nezadovoljstvo. Kao da niste u potpunosti uspeli da ostvarite svoje namere. Za divno čudo – skladan odnos sa voljenom osobom. Uspevate da se sporazumete.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Velika podrška od strane osoba u poslovnom okruženju za vaše ciljeve. Dan kada možete lako doći do zajedničkog rešenja sa sagovornikom. U emotivnom segmentu – ne čekajte, već se trudite da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam se izuzetno dopada.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.