The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Situacija u porodičnom okruženju I sa partnerom jako utiče na vaše trenutno stanje. Kolege vam unose nervozu. Velika strast i žudnja suštinski je posledica potrebe za ljubavlju, pa ćete voljenu osobu iznenaditi svojom pojačanom inicijativom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Jake aktivnosti u poslovnom segmentu, opterećeni ste brojnim obavezama i možete smetnuti sa uma jedan bitan dogovor. Opustite se u kontaktu sa drugima, pokažite lepšu stranu svoje ličnosti. Unapred se radujete, jer pravite veliko iznenađenje voljenoj osobi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mnogo toga u poslovnom segmentu vam danas odvlači pažnju i biće vam teško da se fokusirate na svoje obaveze. Pokušajte da odredite prioritete, da ne biste nešto bitno propustili. Dobra saradnja sa ženama. Sada možete ostvariti jaču komunikaciju sa simpatijom, ali je potrebna vaša inicijativa.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vaše je raspoloženje promenljivo, a morate privesti kraju neke neprijatne obaveze. Nemojte pronalaziti izgovore, već zapnite i odradite, da vam to ne bi više visilo nad glavom. U odnosu sa emotivnim partnerom pokazujete nežnost, ali ne dobijate odgovor kojem se nadate.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pred drugima pokazujete veliku snagu vaše ličnosti, ali suštinski – imate svoja preispitivanja, strahove i dvojbe. Nemojte oklevati da se aktivirate prema saradnicima, možete ostvariti zadovoljavajući dogovor. Imate osećaj da osoba koja vam se dopada pokušava da se poigrava sa vama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ukočili ste se u potpunosti po pitanju nekih bitnijih obaveza koje morate obaviti, i nije ni čudo što danas možete dobiti kritiku od strane kolega ili saradnika. Pokrenite se i uradite ono što morate. U novim poznanstvima nastupate pomalo nesigurno, teško se otvarate.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Potrebno je da danas pokažete jaču inicijativu u poslovnom segmentu. Ne postoji razlog da odugovlačite niti da se ustežete u nekim situacijama. Voljena osoba očekuje od vas da ispunite obećanje koje ste joj dali. Niko vam nije kriv što ste obećali više nego što možete da ispunite.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nastupate dosta oprezno prema poslovnom saradniku, prikrivajući ono što zaista mislite. Moguće je da ste danas malo proračunati, ali to je trenutno neophodno da biste postigli ono što želite. Planirate iznenađenje za voljenu osobu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrebna vam je usluga od strane poslovnog saradnika ili partnera, ali imajte mere – ne tražite više od onoga što je druga strana u mogućnosti da uradi. Budite iskreni i otvoreni u nastupu prema onima sa kojima radite, ali i prema voljenoj osobi. Ne skrivajte svoje emocije i ono što osećate.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Žarko želite da ostvarite jedan dogovor, ali niste sigurni da li je vaš nastup ostavio povoljan utisak. Nema razloga da sumnjate u sebe, budite samopouzdani i jaki – rešenje nekih situacija je na dohvat ruke. Danas ne uspevate da se „pronađete“ u komunikaciji sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Moguće je da ćete ono što ste planirali uspeti da ostvarite u poslednjem trenutku, i to tek pošto prevaziđete neke okolnosti koje će se postaviti ispred vas. Ne odustajte. Odlično raspoloženje u kontaktu sa voljenom osobom ili nekim ko vas jako privlači. Aktivirajte se što više.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Krajnje je vreme da završite jednu obavezu, a moguće je da će vas neki lični prioriteti samo odvlačiti od posla. Potrebno je da napravite dobar plan, da biste mogli da završite i jedno i drugo. Romantično raspoloženje i potreba za ljubavlju, ali slab kontakt sa osobom koju volite.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: