dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.09.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Zacrtali ste planove za danas i teško je da ćete odustati od svojih namera. Moguće je da emotivni partner ili prijatelji baš i neće biti raspoloženi za vaše ideje ali verovatno je da ćete ih ipak privoleti na svoju stranu. Dan kada imate višak energije.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Svesni ste da morate da se posvetite porodičnim obavezama, a ni malo vam nije do toga. Bićete nervozni i nespremni za bilo koju vrstu dogovora. Ono što bi vam u ovom trenutku prijalo jeste da se u potpunosti povučete i izolujete od svih.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

 Kao da ste neki veliki teret skinuli sa svojih leđa i sada rasterećeno nastavljate dalje. Vreme je odlično za provesti se i izaći sa voljenom osobom, ali i sa prijateljima. Nemojte propustiti da što više budete aktivni i u pokretu, to će vam dodatno prijati.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Morate da napravite izbor između više opcija. Dok vas sa jedne strane čekaju obaveze prema porodici, sa druge strane imate poziv koji biste jako voleli da prihvatite. Pokušavaćete da ova dva uklopite, ali je malo verovatno da ćete uspeti.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Energija ovog dana je dosta podsticajna za vas, i tera vas na pokret, ali samo ako idete u pravcu koji vama lično odgovara. Niste spremni da se prilagođavate niti da se uklapate sa drugima, smatrate da su vaše ideje najbolje. Isteraćete po svome, na kraju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Teško ćete se danas uklapati jer vam je potrebno vreme samo za sebe. Niti ste sebični niti nespremni na kompromis, ali jednostavno – stiglo vas je dosta toga iz prethodne sedmice i želite da malo odmorite mozak i da se opustite.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako vam bilo šta smeta u vašim relacijama, bez obzira da li su one poslovne, emotivne, prijateljske ili porodične – nećete moći da se uzdržite od komentarisanja i provokacije. Sigurno je da ćete ovakvim svojim stavovima povrediti neke ljude. Malo naporan dan.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas očekujte nervozu zbog drugih, ali očekujte isto tako da ćete i vi njima unositi nemir i rastrojstvo. Dan kada je lako od sitnice napraviti svađu. I u emotivnim odnosima će se potegnuti neka neugodna pitanja.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ovaj dan je isključivo i samo namenjen za provod. Hoćete dan i vreme samo za sebe i za neke ljude sa kojima se već duže niste videli. U popodnevnim satima će i partner upasti u celu priču. Dan za opuštanje i rasterećenje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Najbolje se odmorite i najviše opustite u domaćoj, porodičnoj atmosferi, kada su oko vas ljudi koje volite. Danas iskoristite dan da podelite svoje vreme baš sa njima, jer će vam ovo beskrajno prijati. Druženje sa mlađim osobama podsticajno deluje na vas.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan pokreta, dan uživanja, dan kada ćete verovatno želeti da stignete na sto strana i čujete se sa ljudima sa kojima to u prethodnim danima niste mogli. Najbitnije je da ćete se vi u svemu ovome jako dobro osećati, mada ćete najmanje vremena imati za sebe.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Neke stvari morate završiti, bez obzira na to što biste se najradije odmarali i opustili. Ali obaveze ne mogu da čekaju, a vi ste obećali i sada to morate i ispuniti. Emotivni partner neće lako pristati na soluciju da najmanje vremena ostavite za njega.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
KOKTEL BLUE FROG

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.