dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.11.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Mogućnost za impulsivnost i nervozu, naročito u prepodnevnim satima. Sklanjajte se od rasprava, trudite se da se usmerite na svoje obaveze. Sa voljenom osobom ćete imati mnogo bolju komunikaciju u popodnevnim satima, pa bitna pitanja ostavite za to vreme.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nešto vezano za poslovni segment se može otvoriti prilično neočekivano, iako ste bili ubeđeni da vam je ta opcija zatvorena. Shvatate da je moguće da ostvarite nešto što ste isplanirali. Unutrašnja nervoza, pa birajte reči u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Jedna ponuda je došla do vas prilično neočekivano a nemate mnogo  vremena da razmišljate o njoj. Niste sigurni da li ste sada spremni na ovakvu promenu. Opterećuje vas nesređena situacija sa emotivnim partnerom. Razgovarajte, ali budite smireni.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dan je nepovoljan za komunikaciju sa nadređenima, jer možete reći nešto prilično ishitreno što bi vam moglo biti zamereno. I u kontaktu sa bitnim poslovnim saradnicima budite spremni na kompromis. Promena plana u poslednjem trenutku, pa ćete umesto na sastanak otići da vidite prijatelje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Moraćete u potpunosti da promenite sve ono što ste planirali za današnji dan, jer će se od ranog jutra nametati situacije koje moraju da budu prioritetne. Očekujte dosta nervozan i napet dan. Partner očekuje susret, ali moguće je da nećete moći da ga ispoštujete.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan je odličan za pregovore, dogovore, komunikaciju generalno, ali budite malo obazrivi. Na granici ste da budete impulsivni i nametljivi, a to vam nikako ne bi išlo na ruku. Danas moguće poznanstvo sa osobom koja će vas u potpunosti očarati na prvi pogled.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Komunikacija sa poslovnim partnerima danas ide u neočekivanom smeru i moguće je da druga strana uvodi novine na koje vi niste uopšte pripremljeni. Nikako danas ne uspevate da se uklopite sa voljenom osobom, jer menja planove iz minuta u minut.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Užurbanost, brzina, neočekivani događaji. Poslovni segment je pun ovakvih dešavanja danas. I pored tempa koji vam je nametnut, odlično se snalazite i ne odustajete od planiranog. Ni danas ne uspevate da „ispeglate“ neke situacije sa partnerom, iako pokušavate.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Već ste mislili da vam se jedna poslovna ponuda izmakla iz ruku, pa će vas danas iznenaditi ponovno pokretanje komunikacije u tom pravcu. Možete na brzinu napraviti jedan odličan dogovor. Novo poznanstvo će vam ulepšati današnji dan. Mogućnost flerta i avanture.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Odličan dan da na brzinu rešite neke problematične poslovne obaveze. Doduše, i vi ćete se nervirarati zato što će dosta toga u međuvremenu neočekivano iskrsnuti, no i to spada u deo posla. Neodlučni ste da li da se više aktivirate prema jednoj osobi koja vam je jako privlačna.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke su se stvari u poslovnom segmentu pokrenule na bolje i to preko noći. Informacije koje dobijate su odlične po vas i donose vam dobro raspoloženje. Imate velike mogućnosti da danas upoznate izuzetno zanimljivu osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Poslovni segment je danas u isto vreme podsticajan, ali i donosi vam veliku nervozu. Istina je da će dosta toga danas ići nepredviđenim tokom, ali vam se stvarno otvaraju dobre prilike da nešto bitno dogovorite. Partner vas iznenađuje svojim ponašanjem.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 06.05.2020.