dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vam stoji specifično raspoloženje i osećaj da su neke situacije pri kraju. Ne budite iznenađeni ukoliko poslovni segment bude užurban, ali i sa velikim mogućnostima da vam donese potpuno neočekivane, pozitivne događaje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas možete očekivati kulminaciju u nekim saradnjama i prelazak na drugačiji nivo…ili vaš odlazak na potpuno drugu stranu. Neke šanse se tokom ovog dana mogu otvoriti potpuno neočekivano i u poslu i u emotivnom delu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas je najpovoljniji momenat da poslovnom segmentu posvetite punu pažnju i da završite sve one obaveze koje imate. Možete u jednom delu dana biti preopterećeni, ali ne odustajte od stvari koje ste započeli. Danas moguće bitno poznanstvo.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Današnji dan nagoveštava mogućnost velikih preokreta u vama bitnim relacijama. Konkretno su danas mogući neki problemi u porodičnim odnosima i emotivnim vezama. Imate želju da presečete neke stvari, jer vam se “čaša prepunila”. 

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Trenutno ste u periodu kada morate shvatiti šta je ono što vam je suštinski važno i potruditi se da napravite dobar temelj i osnovu za dalje. Danas blago promenljivo raspoloženje, ali uglavnom uspevate da se izborite sa tim.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U periodu ste kada morate završiti stvari koje ste otpočeli, da vam kasnije ne bi predstavljale problem. Usmerite se na bitne poslovne, ali i lične obaveze. Danas ćete se osećati raspoloženo i spremno da napravite velike promene.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Današnji dan nagoveštava velike promene koje se vezuju za polje karijere. Danas su moguće ponude koje će biti teško odbiti, a postoji i spremnost kod vas da napravite potrebne „rezove“. Emotivno izuzetan dan.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas imate potrebu da prioritete i planove privedete kraju ili pak pokrenete. Šta god da radite – budite svesni da sada ulažete u budućnost. Iako ćete povremeno imati osećaj da kasnite nemojte brinuti – na pravom ste putu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas ćete imati osećaj da su neke situacije krenule ka rešavanju. Vrlo su blizu trenuci velikih promena. Najveće promene će se dogoditi u emotivnom segmentu gde je moguće da upoznate osobu koja može biti jako značajna po vas.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas vam se otvaraju mogućnosti da uz podršku ljudi koji su im važni ostvarite ono što ste planirali. Konkretno će se danas dogoditi bitne situaciije, vezane za privatne poslove i emotivni segment. Mogućnost novog poznanstva.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas možete očekivati promenu u planovima i okretanje na drugačiju stranu i u poslovnom, ali i u emotivnom delu. Neki od vas će čak poželeti da stave tačku na pojedina partnerstva.Pre bilo kakve odluke, dobro razmislite. 

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

 Današnji dan vam donosi dobru energiju, ali I osećaj da je moguće ostvariti ono što ste namerili. Vaši se planovi dobro odvijaju. Poznanstvo preko posla može nekima danas usmeriti emotivni deo u potpuno drugačijem pravcu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.