The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Prepodne donosi rasutost i slabu koncentraciju, ali ostatak dana daje vam energiju i dobar podsticaj da se aktivirate. Žurićete da što pre završite sa bitnim poslovnim stavkama. Flertovanje i velika inicijativa prema suprotnom polu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dan odličan za dogovore, za finansijska pitanja – za to da sve ono što vam je važno privedete kraju i to vrlo uspešno. Neko vam se vrlo često uvlači u misli i hvatate sebe u razmišljanjima o ovoj osobi. Još uvek čekate inicijativu druge strane i nadate se da će ona ubrzo doći.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas se lakše usaglašavate sa drugima, sa njihovim tempom, načinom rada i komunikacije. Napravićete dogovor još u prepodnevnim satima koji će vam dati veliki podstrek za dalje. Čini vam se da emotivni partner previše vremena posvećuje nekim osobama. To vam se ne dopada.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Vi ćete prvo napraviti dobar plan, a onda isti sprovesti u delo. Tačno znate na šta je važno da se usmerite i čemu da se posvetite. Velika poslovna angažovanost. Danas neko privlači vašu pažnju i poželećete da ovu osobu bolje upoznate.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Informacije koje vam dolaze danas mogu biti od velikog značaja za vas. Nemojte ih zanemariti. Ne zatvarajte oči pred nekim obavezama ili pitanjima koje morate rešiti što pre. Jedna od njih je i trenutno nedefinisan ili nedovoljno kvalitetan odnos sa partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Posle dužeg razmišljanja i fokusiranosti, smatrate da ste pronašli pravi modus kako da rešite poslovnu problematiku koja vas opterećuje. Na dobrom ste putu. Voljena osoba je danas više nego raspoložena da vam se posveti.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možda vas neke osobe ne podržavaju otvoreno, ali su ipak tu za vas. Njihova pomoć vam može biti od velikog značaja. Novo poznanstvo i komunikacija koja je uspostavljena se lepo razvija. Vi čekate jaču inicijativu druge strane i nadate se da će uskoro doći.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pravite plan jer vam je jasno da u obaveze koje vam slede nećete moći da uđete nepripremljeno i neorganizovano. Svesni ste ozbiljnosti obaveza i spremni da im posvetite punu pažnju. Komunikacija između voljene osobe i vas teče bez zastoja.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možda danas nije pravi trenutak da pokrenete nešto što vam je važno, ili makar sačekajte drugi deo dana za akciju. Tada vam stoji jači i aktivniji period. Drugi deo dana donosi dobro raspoloženje, ali i jaču aktivnost suprotnog pola prema vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Prilično ste zadovoljni svojim rezultatima i učinkom u prethodnim danima i smatrate da sada možete malo da se opustite. Nema razloga za brigu, sve ide kako ste zamislili. Posvetite više pažnje ukućanima i emotivnom partneru.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Informacije koje dobijate u prvom delu dana su povoljne po vas i sada jeste pravi trenutak da se pokrenete. Više aktivnosti tokom popodneva. Bićete maksimalno ažurni. Mogućnost značajnog, novog poznanstva u kasnim popodnevnim ili večernjim satima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sada vam je jasno da su promene koje su pokrenute u prethodnom periodu na poslu ipak pozitivne po vas. Jutarnji sati vam donose dobre informacije i mogućnosti za prave dogovore sa saradnicima. Intenzivno ste u komunikaciji sa nekim i to vam jako prija.

 

 

 

 

 

Izvor : link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Komentari: