dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 05.12.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas imate veliku podršku i od strane saradnika – posebno ako su u pitanju ženske osobe. Nešto veći troškovi za kuću ili članove porodice mogu vam isprazniti novčanik. Mogućnost intenzivnijeg, tajnog kontakta sa nekim koga znate preko posla.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Odličan dan je pred vama. Imate jaku inicijativu i energiju, što nekim kolegama ili saradnicima može zasmetati. Zato, imajte takta u kontaktima sa drugima. Mnogo očekujete od osobe koja vam se dopada ili od partnera – strasti postoje, ali postoji i tenzija.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Obaveza je dosta, a vaše raspoloženje da ih obavite na vreme baš i nije na nivou. Osećate se istrošeno i teško hvatate korak sa onim što morate obaviti. Postoje sumnje i nedoumice u vezi voljene osobe. Nisam sigurna da je vaša intuicija ovog puta u pravu.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas se svi mnogo oslanjaju na vas i očekuju da ih vi usmerite ili predvodite. To vam sa jedne strane imponuje, ali sa druge – oduzima vam previše vremena i troši vas. Sa voljenom osobom ste čas na ratnoj nozi, čas u ljubavi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ne znate da li da se radujete vestima koje dolaze do vas. S jedne strane, one su odlične za vaš poslovni život, ali sa druge – oduzeće vam vreme, kojeg ionako imate premalo. Ne uspevate da uskladite poslovne i privatne obaveze i partner je neraspoložen.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jako ste nestrpljivi i ne možete da dočekate da se neke stvari pokrenu. Čini vam se da što više žurite, sve sporije ono oko vas funkcioniše. Ako ne danas, a ono od sutrašnjeg dana – imaćete razloga za radovanje. Emotivno je situacija mirna.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Iako je ovo za vas poslovno naporan period, ipak se osećate pozitivno i dobro jer vidite da ste pri kraju sa rešavanjem vama bitnih pitanja. Dan je dobar za zaradu, samo gledajte da ne potrošite sve impulsivno. Prija vam nečije angažovanje oko vas.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ukoliko danas ulazite u iole žučniju „razmenu mišljenja“ potrudite se da imate zaista dobre argumente. Oni sa kojima ste u kontaktu su teški i zahtevni, pa će biti komplikovano pronaći zajednički jezik. Neko danas mora popustiti – ili voljena osoba ili vi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Na granici ste strpljenja po nekim pitanjima. Imate osećaj da tapkate u mestu ili da vas situacije vraćaju konstantno korak unazad. Trenutno ne vidite rešenje nekih pitanja. Sačekajte, doći će ubrzo. Partner se trudi da vam se prilagodi i razume vas.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dobar i kvalitetan dan je pred vama, u kojem ćete na lakši način uspeti da rešite mnoge situacije koje vas okupiraju. Oni oko vas možda nemaju strpljenja, ali vi ga imate i funkcionisaćete u svom ritmu. Dobar odnos sa partnerom, razumevanje i sklad.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vi ste danas razapeti između privatnih i poslovnih obaveza i pokušavaćete da ih uskladite koliko god je to u vašoj moći. I jedan i drugi segment će funkcionisati, uspećete da se organizujete kako treba. Trenutno je neko zatišje sa voljenom osobom i to vam odgovara.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tempo ovog dana je jak ali vam to odgovara jer ste u pokretu i osećate se aktivno. Malo povedite računa u komunikaciji sa drugima, možda jeste u pravu ali to što imate recite na mekši i suptilniji način. Lep susret sa voljenom osobom će vas oraspoložiti.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.