dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pun Mesec u polju doma, porodice, privatnih poslova. Pred vama su promene u ovom segmentu, a od toga koliko se postavite odgovorno će zavisiti da li će one biti pozitivne ili negativne. Današnji dan može doneti tenziju u sa članovima familije.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pun Mesec u polju pokreta, komunikacije, dogovora. Ovome ćete u narednom periodu morati dosta da se posvetite, ali se vidi da su pred vama trenuci ozbiljnijih saradnji i priča. Stvari će se odvijati sporo, ali uspešno. Danas ste pomalo nervozni i napeti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pun Mesec u polju novca i zarada. Pred vama je period ozbiljnog pristupa poslu, velikih obaveza i odgovornosti, ali vas sve to vodi ka cilju koji priželjkujete – stabilnosti u materijalnom segmentu. Tokom ovog dana su mogući pojačani troškovi.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pun Mesec u polju ličnosti vodi vas u period velikih ličnih promena, ali i dešavanja u poslovnim i emotivnim partnerstvima. Od snage vaše ličnosti, ali i sposobnosti da se prilagodite – zavisiće ishodi. Današnji dan donosi pritisak i težinu za vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Pun Mesec je Lavovima u polju podsvesti. Ulazite u period drugačijeg sagledavanja svega oko vas i korenitih unutrašnjih promena. Tokom ovog dana niste raspoloženi za neke susrete, kontakte, dogovore. Naporno funkcionisanje i nezadovoljstvo.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vaše polje prijatelja, protekcije, dobre sreće ugostilo je pun Mesec. Pred vama je period kada ćete moći da budete „pogurani“ ka svom cilju, i kada možete računati na pomoć i podršku. Danas ćete se okretati kontaktima sa ljudima koje duže vreme niste videli.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vaše polje karijere ugostilo je pun Mesec. Pred vama je period kada će sve ono vezano za poslovni segment i napredovanje biti jedan od prioritetnih ciljeva. Budite spremni na veliki trud. Tokom ovog dana raskorak između privatnih I poslovnih ciljeva.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pun Meses je u polju planova, ekspanzije, inostranstva. Očigledno je da je pred vama vreme kada ćete težiti da proširite što više možete svoje poslove i saradnje. Danas ste okrenuti odmoru, ukućanima ili planovima sa prijateljima i društvom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Pun Mesec je u vašem polju promena, kriza, novca od drugih ljudi. Pred vama je period sređivanja finansijske situacije. Doduše, do cilja ne možete stići brzo. U ovom danu se dosta dobro osećate, ali vaši troškovi mogu biti pojačani.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Polje ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava pod dejstvom je punog Meseca. Ulazite u period kada ćete u ovom segmentu morati da budete ozbiljni i odgovorni, ali vas tu čekaju i dobre i stabilne prilike. Tokom ovog dana promenljivo raspoloženje prema partneru.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Polje obaveza, odgovornosti, ali i zdravstvene simbolike pod dejstvom je punog Meseca. Vi ulazite u period kada ćete morati da se posvetite i svom fizičkom zdravlju, ali i poslu. Tokom ovog dana najradije ćete provesti vreme u kućnom okruženju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pun Mesec je u vašem polju ljubavi, provoda, uživanja, srećnih okolnosti. Pred vama je vreme da sredite svoje emotivne relacije i da se ozbiljnije posvetite osobama sa kojima ste. Danas ste pomalo nestrpljivi i lako vas je iziritirati.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.