dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.02.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Priličan broj obaveza vas očekuje, a vi ste dekoncentrisani I pažnje rasute na više strana. Potrudite se da budete posvećeni poslu, da ne biste napravili značajniji propust. U odnosu sa voljenom osobom stoji raspoloženje i dobra komunikacija.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Računajte na zahtevan dan, delimično zato što ste sebi zadali ogroman broj zadataka i obaveza. Možda biste mogli da preispitate planove i odložite nešto za naredne dane. Osobi koja vam se dopada na sve načine pokazujete zainteresovanost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vrlo intenzivan dan je pred vama. Bićete na sto strana, truditi se da se ne opterećujete razmišljanjima već da se posvetite poslu, pogotovo zaostalim obavezama. Sa emotivnim partnerom danas možete razgovarati o zajedničkim planovima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Blaga neraspoloženost zbog toga što ćete morati da odustanete od planova. Obaveze vam oduzimaju previše vremena, ali se potrudite da rešite makar prioritetno. Odnos sa partnerom je komplikovan, osim kada je strast u pitanju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nemojte lično doživljavati dešavanja u poslovnom segmentu, moguće je da je ovo splet okolnosti. Potrudite se da budete korektni i ispunite ono što se od vas zahteva. Na emotivnom planu – odlična komunikacija sa osobom koja vam se dopada.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Svakako očekujte povećan broj obaveza, ali pošto ste vi u prilično dobrom raspoloženju, ne sumnjam da ćete sa njima uspeti da izađete na kraj. Ne postavljajte se prezahtevno prema emotivnom partneru, da ne biste proizveli njegovo nezadovoljstvo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Jedan razgovor ili dogovor je krenuo bolje nego što ste očekivali, da bi odjednom došlo do zastoja ili prepreke. Sa tim okolnostima ćete morati da izađete na kraj i da nađete dovoljno snage u sebi. Imate komunikaciju sa nekim ko vas jako privlači.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odlične informacije pristižu i ne možete da prikrijete oduševljenje i uzbuđenje oko cele situacije. Nemojte u euforiji zaboraviti da uradite nešto što je vaša obaveza. Ne pokazujete otvoreno jednoj osobi koliko vam se dopada. Pokrenite se.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Usmereni ste u potpunosti na posao. Obaveze su se nakupile i trudićete se da ne dozvolite da vas situacije sa strane ometaju i usporavaju. Voljena osoba pokušava da pronađe način da vas odobrovolji. Pokažite i vi više takta i pažnje prema njoj.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas je najpotrebnije da savladate statičnost koja vas je obuzela i da ne opterećujete sebe razmišljanjima o mogućem neuspehu planova. Vaše je da se potrudite. Emotivno – zahlađenje i sitne rasprave u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ni malo vam nije do toga da se bakćete zahtevnim ili dosadnim obavezama. Ipak, potrudite se da ispoštujete ono što morate. Nervozu ste skloni da prebacujete na odnos sa voljenom osobom. Ne zakerajte, ne kritikujte – možete vi mnogo bolje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas se potrudite da odnos sa nadređenima održavate u korektnoj formi. Verujem da vam se ne sviđaju neki njihovi zahtevi, ali ih ispoštujte. Nedostaju vam sitni znaci pažnje od strane voljene osobe. Čini vam se da se vaš odnos pretvorio u rutinu.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.