dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.02.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan je odličan za dogovore, jer ste ubedljivi i puni samopouzdanja i sada lako možete nametnuti svoje mišljenje drugima. Takođe – neke šanse za zaradu će se neočekivano otvoriti, pa gledajte da budete spremni da ih iskoristite. Prisustvo jedne osobe vam unosi pozitivan nemir.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pred vama je vrlo podsticajan dan. Doduše, neočekivanih situacija će biti u poslovnom segmentu, ali možete ih bez većih problema rešiti i okrenuti u svoju korist. Budite spremni na akciju. Odličan momenat da se pokrenete prema nekome ko vas privlači i intrigira.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Dan je dobar da se pokrenete po više pitanja. Možete uspostaviti komunikaciju sa važnim poslovnim saradnikom, a postoji i podrška od strane prijatelja ili uticajnih osoba. Lako ostvarujete komunikaciju sa suprotnim polom i pred vama je dan ispunjen flertovanjem i zanimljivim pričama.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Sada i neke poslovne, ali i privatne obaveze možete završiti na lakši način nego što ste to mislili. Dosta toga će vam ići na ruku, pa se prihvatite i onoga što je do sada bilo u zastoju. Vreme je da posvetite više pažnje voljenoj osobi i možda i pokrenete neka pitanja u svojoj vezi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Opušteni ste, rasterećeni jer ste završili sa nekim obavezama i ovaj dan bi trebao da vam prođe u dobrom raspoloženju. Nećete obraćati pažnju na sitne provokacije od strane voljene osobe – sa osmehom ćete preći preko svega i pružiti joj ljubav i pažnju koju zaslužuje.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neki poslovni projekat koji ste od ranije pokrenuli, danas bi trebao da otpočne sa realizacijom. Veoma će vas obradovati to što se situacije konačno pokreću. I u finansijskom segmentu može biti lepih iznenađenja. Razmišljanja o bivšem emotivnom partneru i moguć kontakt sa njim.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sve ide lakše nego inače, a vama osmeh neće silaziti sa lica. Čak ćete bez problema preći i preko nekih sitnijih distrakcija sa poslovnim partnerima ili kolegama. Jedva čekate na susret sa voljenom osobom. Slobodnima danas zanimljivo flertovanje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Napetost, drama i bura u poslovnom segmentu – ovo su situacije u kojima se vi lično osećate najbolje i na najlakši način funkcionišete. Zato će vam biti još draže kada sve uspešno privedete kraju. Samo hrabro napred i ne dozvolite da vas bilo šta spreči u vašem ostvarenju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas je potrebno u većoj meri se posvetiti svakoj situaciji u poslovnom segmentu. Nešto što izgleda kao lako verovatno će se iskomplikovati, pa vam je potrebno dosta organizovanosti i ažurnosti. Neke lepe vesti vezane za emotivni život – jedna osoba će se aktivirati oko vas.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Imate dosta poslovnih obaveza i kratak rok da ih završite. S druge strane – muče vas lični problemi koje morate rešavati što pre. Biće nešto teže uspostaviti balans i verovatno će vas sve ovo dosta iscrpeti. Možda nećete uspeti da posvetite punu pažnju voljenoj osobi, čak je moguća i rasprava.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ovaj dan ćete verovatno zapamtiti. I po dobrom i po lošem. Loše je što ćete biti nervozni i „naježeni“ prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt, a dobro – to što ćete konačno završiti sa nečim što vam je predstavljalo opterećenje. U emotivnom segmentu stoji flertovanje.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas je moguće da dogovorite jedan poslić koji bi se pokazao kao dosta isplativ u finansijskom smislu. Raduje vas što se tenzija koja je postojala između vas i jednog kolege smirila i što su ponovo uspostavljeni harmonični odnosi. Dosta ste raspoloženi i puni optimizma.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za čoko - banana smoothie
Prethodni artikal
ČOKO – BANANA SMOOTHIE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.