dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.03.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke vas osobe danas u poslovnom segmentu ometaju, ali ćete pokušavati da se ipak postavite korektno prema njima, jer ne želite da ugrožavate kolegijalne odnose. Voljena osoba trenutno ne pokazuje veću zainteresovanost da vam pokloni pažnju koju vi smatrate da zaslužujete.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Odličan dan je pred vama, ispunjen poslovnim šansama i jedino što je potrebno jeste da budete spremni da se aktivirate i delujete. Ako ste privatnik – sledi vam mogućnost jačeg dogovora sa novim poslovnim partnerom. Smatrate da ste prema voljenoj osobi fer, i nije vam jasno što se buni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Povremeno ćete danas raditi na mišiće, i dosta bezvoljno. Sve vam je teško, i jedva ćete čekati da završite sa obavezama i da se uputite put kuće. Voljena osoba vas može rasteretiti i opustiti, pa bi bilo lepo da joj poklonite svoju punu pažnju.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas možete ostvariti dosta solidne poslovne rezultate, iako ćete imati neka manja kočenja i sputavanja od strane nadređenih. Mogućnost za dosta korektan dogovor sa saradnicima. Više ljudi se danas „mota“ oko vas. Uživaćete u pažnji koju vam pružaju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neki sitni, ali dosta naporni i iritantni problemi prisutni su u poslovnom segmentu, a moguće je da se neki od njih ponavljaju već više puta. Želećete da se ovaj dan što pre završi i da se opustite kod kuće. Ako želite da poslušate savet – obavezno izađite sa prijateljima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ste prilično zadovoljni odnosima sa kolegama u poslovnom okruženju. Korektni dogovori i sa saradnicima i pred vama je dosta rasterećujuć dan. U odnosu sa voljenom osobom pokažite stabilnost, potrebna joj je vaša podrška, pa joj budite « pri ruci ».

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

U jednom trenutku statičnost, već u narednom žurba i brzina. Kao da vas ceo ovaj dan „voza“, pa će i vaše raspoloženje biti u skladu sa tim. Ništa ne ide onako kako vi želite, pa ni odnos sa voljenom osobom. Čini vam se da partner obraća pažnju samo na sebe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Sa malo strpljenja danas može za vas biti prilično dobar dan. Neko od poslovnih saradnika će vam ponuditi posao ili dogovor o kojem vredi razmisliti. Voljena osoba pokazuje samo povremeno pažnju i inicijativu prema vama. Niste zadovoljni.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Istina je da danas obaveza ima poprilično, a da vi niste baš u fazonu za jači posao i trud, ali se makar potrudite da ono što je osnovno i redovno – privedete kraju na zadovoljavajući način. skladnija komunikacija sa emotivnim partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Moraćete da žurite da biste na vreme završili neku obavezu, koja je izgledala kao prilično laka, ali se pokazala kao veliki „zalogaj“ za vas. Samo mirno, privešćete kraju ovo na vreme. Raspoloženi ste za flertovanje i kontakte sa suprotnim polom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Još jedan od onih iritirajućih dana, kada ste čas u žurbi, čas u stagnaciji. Najviše mrzite te „kreni-stani“ varijante, ali trenutno ne možete po ovom pitanju učiniti ništa posebno, osim prilagoditi se. Stabilnost u emotivnom segmentu vam nekako izmiče iz ruku…

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Usluga koju vam je neko od poslovnih partnera ili saradnika obećao u proteklom periodu, danas može biti realizovana. Bićete zadovoljni razvojem situacije. Osećate se dobro i stabilno u kontaktu sa voljenom osobom. Ima tu stvari koje treba promeniti, ali definitivno ide na bolje.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.