dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Odličan trenutak da napravite dogovore za koje neće svi znati. Nemojte samo preterati sa tajnama. Dosta razmišljate o nekom ko vam je nepristupačan ili daleko od vas. Kod pojedinih postoji predispozicija za ljubavni susret tajne prirode.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dobro razmišljate i vaši su potezi precizni i jasni. Pravi momenat da kontaktirate osobe koje vam duguju novac. Prija vam susret sa voljenom osobom ili komunikacija sa nekim za koga ste zainteresovani. Daćete sve od sebe da ovu osobu osvojite.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Teško je da ćete napraviti neku grešku u poslovnom segmentu, ali možete biti  optuženi za nemar od strane saradnika. Ne uplićite se u rasprave, ovo se brzo rešava. Nesporazumi u kontaktu sa emotivnim partnerom, na sreću – prolazni.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Obaveze koje ste zapostavili će doći na red za rešavanje. Ne prija vam da se vraćate na ono za šta ste mislili da ste odradili kako treba. I emotivni trenutak je obojen intenzitetom, ali ovo mogu biti lepa dešavanja I inicijativa partnera.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Postavićete se vrlo odgovorno prema obavezama koje morate odraditi. Nešto teži dan, ali ćete biti zadovoljni rezultatima. Prema voljenoj osobi se ponekad ponašate suviše distancirano i zvanično. Vreme je da budete otvoreniji.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Delujete odlučno u svemu što je vezano za posao. Imate podsticaj, znate šta želite i trudićete se da uspešno završite dogovore, iako će povremeno ovo biti težak zadatak. Vrlo vam je stalo do partnera, ali to ne pokazujete na pravi način.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možete se postaviti ultimativno u odnosu sa saradnicima. Iako rizičan, vaš pristup doneće rezultate jer je očigledno da je potrebno da se povremeno ozbiljno pobunite. Dobar je trenutak da otvorenije pokažete zainteresovanost za nekog.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Razrešili ste nedoumice i sada znate u kom smeru da se pokrenete. Doneli ste odluke i imate nameru da ih se pridržavate. Vodite računa o troškovima. Jasno vam je da pored sebe imate osobu koja vam mnogo znači i želite da joj to I pokažete.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nepotrebno prolongirate i čekate. Osećaj težine je subjektivan, pokrenite se dok je vreme. Isti savet bih vam mogla dati i po pitanju emocija – pravite distancu između vas i nekoga koga želite. Ne dozvolite da se ova osoba okrene na drugu stranu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Priželjkujete da dobijete priliku za jedno poslovno putovanje. Odgovore ćete znati u poslednjem trenutku.  Suviše očekujete od osobe koja vam se dopada, a vi ste u isto vreme statični i ne radite ništa da joj pokažete svoju naklonost.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sada vam je u potpunosti jasno šta morate činiti i biraćete pravi način da ostvarite ono što želite. Osećate veliku bliskost prema nekome koga od skora poznajete i nadate se da je i druga strana u istoj meri zainteresovana.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Otkrićete informacije koje su vam potrebne da biste nastavili sa poslovnim projektom ili dogovorom na pravi način. Jaka želja i nestrpljivost da budete što pre u blizini osobe koju volite ili simpatije. Odličan dan za iskazivanje ljubavi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za bejkon salatu
Prethodni artikal
BEJKON SALATA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.