dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.04.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Jako naglašena energičnost, inicijativa, ali oni sa kojima budete u kontaktu mogu vas optuživati da ste previše zahtevni. Ne shvataju da vi samo želite da neke stvari obavite što pre. Ljubavno raspoloženje se popravlja. Dobar kontakt sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako neke situacije izgledaju dosta komplikovano, vi se trudite da rešavate probleme jedan po jedan. Imate podršku od saradnika ili najbližih kolega. Potrebno vam je više “dokaza ljubavi” od strane emotivnog partnera. Dan sa više zadovoljstva.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U toku prepodnevnih sati nemojte se truditi da dokažete nekim ljudima da nisu u pravu, jer ćete samo izgubiti vreme. Bolje se posvetite svojim obavezama. Neuobičajena inicijativa suprotnog pola prema vama, što vam jako prija.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ili ste neke stvari zaboravili, ili su pak drugi zaboravili na dogovore sa vama. U svakom slučaju, računajte na napetost u poslovnom segmentu u prepodnevnim satima. Uglavnom uspevate da se uskladite sa emotivnim partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi itekako dobro znate šta želite i pokušaćete da danas pokrenete neke situacije, ali se nemojte iznenaditi ukoliko ne budete imali podršku od osoba koje su takođe uključene u ovo. Jasno vam je da partner radi neke stvari da bi vam se približio.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Svesni ste da su vaši postupci bili dobri i nije vam jasno zbog čega još uvek nema pravih rezultata. Ne požurujte situacije, pustite da sve ide svojim tokom. Nemate razloga da se opterećujete u emotivnom segmentu. Partner je samo nešto nervozniji.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Potrudite se da vaša koncentracija bude vrlo visoka, jer je moguće da će vas obaveze stisnuti sa svih strana i da nećete moći da se fokusirate na ono što je bitno. Koliko god se trudite oko jedne osobe, čini vam se da ona od vas samo traži prijateljstvo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pokušavate da radite, ali su vam misli na nekoj dvadesetoj strani. Probajte da se fokusirate na obaveze koje su vam bitne. Itekako je moguće da su vas emotivni segment i dešavanja u njemu potpuno « poremetili ». Non stop razmišljate o jednoj osobi.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas imate veliku potrebu za isticanjem, ali za ovako nešto treba da budete mudri i da odaberete pravi trenutak. Trudite se da budete koncizni u dogovorima da ne bi došlo do nesporazuma. Imate potrebu da smirite tenziju u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Niste zadovoljni dogovorima koje ste postigli, a moguće je da ste kod nekih čak i ostavljeni « na čekanju ». Najviše mrzite kada ne znate da li ste nešto konkretno uradili ili ne. Ne budite neprijatni prema osobama koje vas vole.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mnogo toga ste dali sebi u zadatak. Ako želite da poslušate savet – fokusirajte se na jednu po jednu stavku. Današnje raspoloženje pogoduje flertovanju, razgovorima sa simpatijom ili sa voljenom osobom. Dobro se osećate.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Naglašen poslovni segment donosi neočekivani pritisak, iako ste računali da ćete vreme provesti mirno i u akšim obavezama. Napetost u odnosu sa kolegama povremeno. Potrebno vam je da sa voljenom osobom provedete više opuštenih trenutaka….

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.