dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.04.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Teško ćete danas uklapati poslovne sa privatnim obavezama. Ako pokušavate da se usmerite na obe strane, verovatno ćete samo napraviti pometnju. Više će vam odgovarati da sa voljenom osobom provedete miran dan kod kuće.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Sigurno je da ste u prethodnim danima nešto vezano za poslovne obaveze otaljali, zaboravili, ili napravili veći propust. Sada ćete morati da ispravljate i to pod pritiskom da što pre obavite posao. Blaga nervoza u odnosu sa voljenom osobom, ne preterujte u nekim izjavama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Poslovni segment će se pokazati kao mesto nesporazuma, sukoba, velikog truda a slabih rezultata. Mnogo bolja dešavanja vezana su za emotivni segment, jer će između vas i partnera biti naglašena strast i intenzivnost.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako biste mogli da se nađete na pet strana, to bi baš bilo fino. Dan će u tolikoj meri biti ispunjen dešavanjima, da će vam dolaziti da pobegnete od svega. Ne dozvolite da vas ovaj tempo izbaci iz takta i da dovede do tenzičnih momenata sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Vi biste da ovaj dan provedete u opuštenoj atmosferi, ali od tog posla nema ništa. Moraćete da žurite i ceo dan ćete biti pod izvesnim pritiskom. Naći ćete vremena za emotivnog partnera ili za druženje, izlazak – ali ćete biti prilično umorni.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Niste sigurni koliko ste uspeli da postignete ono što ste želeli, jer nemate povratnu informaciju od strane osoba sa kojima ste bili u kontaktu. Možda previše očekujete od ovog posla….Neke informacije koje dolaze do vas o simpatiji ne moraju biti tačne.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Smatrate da je krajnje vreme da pokrenete neke situacije, ali nemojte biti iznenađeni ako ni danas ne uspete u svojim namerama. Lošiji odnosi sa nadređenima i sa autoritetima. Emotivno raspoloženje je na vrhuncu i uživaćete u svakom trenutku sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Shvatate da nemate dovoljno vremena da biste danas postigli sve ono na šta ste se obavezali. Dosta toga čeka na vas, pokušaćete da uradite ono što je u vašoj moći, ali ostalo će morati da čeka bolji trenutak. Moguće je nerazumevanje sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Vi lično smatrate da ste dali sve od sebe po pitanju poslovnog dogovora ili saradnje i ne sviđa vam se što i dalje ne dobijate potvrdu od druge strane. Nerviranje ostavite za drugu priliku – dan je ispunjen povoljnim okolnostima, vezanim za polje emocija.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Iako ćete se truditi da sa kolegama imate korektan odnos, malo je verovatno da će ona prava komunikacija i dogovori postojati između vas. Budite spremni da popustite i date za pravo voljenoj osobi. Ne morate baš uvek isterati svoje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mogućnost da potrošite više novca nego što ste planirali. U trošadžijskom ste raspoloženju, i pare vam samo klize iz ruku. Dobro se presaberite pre nego što potrošite sve do poslednjeg dinara. Neko sa kim ste skoro imali poznanstvo ili susret, aktivira se.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Izgleda da vi i kolege pričate različitim jezicima. Postoji veliko nerazumevanje, mogućnosti za zabune i konfuziju. I u emotivnom segmentu nemojte zaključivati na prečac – itekako je moguće da se vi i voljena osoba niste razumeli dobro.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA JAFFA KOLAČ
Prethodni artikal
JAFFA KOLAČ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.