dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.05.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nervoza je moguća zbog velike količine obaveza. Više je nego izvesno da ćete morati da promenite planove da biste sve stigli da obavite. Želite da se voljena osoba više trudi oko vas i pokaže vam snagu svoje ljubavi. Nezadovoljstvo u prvom delu dana.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Činiće vam se da ste u mnogim stvarima pogrešili, optuživaćete sebe za greške i propuste. Pokušajte da ne podlegnete ovom lošem raspoloženju, pogotovo što će ono trajati samo u prvom delu dana.  Večernji sati vam donose veliko olakšanje I rasterećenost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neraspoloženje u prvom delu dana. Pritisak od strane poslovnih partnera I veliko nezadovoljstvo onim što se dešava. Budite više u društvu sa pozitivnim ljudima. Sagledajte situacije u kojima ste na neki drugačiji način. U večernjim satima ćete se opustiti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Drugačije ćete se danas postaviti prema osobama sa kojima sarađujete. Naglašena odgovornost, spremnost da se prilagodite.  Nije vam lako da priznate da su neke osobe bile u pravu, a vi ne. Emotivno – trebaće vam strpljenje sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Možete na kratko biti uznemireni zbog lošijeg kontakta sa saradnicima. Takođe, u komunikaciji sa autoritetima, budite obazriviji. Prijaće vam da popodne budete u pokretu, da se družite sa prijateljima ili da budete u nekoj šetnji, izlasku sa partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Promene se neće dešavati u onom pravcu kojem ste se nadali. Zadržite smirenost i stabilnost. Ostvarili ste komunikaciju sa nekim ko vas jako privlači svojim stavovima i načinima razmišljanja. Uživate u dugim razgovorima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dešavanja u poslovnom okruženju vam samo delimično idu na ruku. Moraćete neke stvari da menjate u hodu. Ako želite da intenzivnije pokrenete komunikaciju sa osobom koja vas interesuje, angažujte se u drugom delu dana.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Niste sigurni kako da postupite u jednoj situaciji u poslovnom segmentu. Malo ćete kalkulisati i vrlo oprezno i obazrivo nastupati. Odnos sa emotivnim partnerom je ispunjen ozbiljnim razgovorima. Vreme je da na neka pitanja stavite tačku.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Da biste danas izbegli jednu neprijatnu situaciju, moraćete da se postavite diplomatičnije. Dobre mogućnosti za dogovor sa saradnikom od kojeg dosta očekujete. Partner će vas nervirati svojim pritiskom po nekim pitanjima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Velika obećanja, ali je pitanje da li će neka od njih biti I realizovana. Budite strpljivi. Budite oprezni sa troškovima. Jedna osoba pokušava da vas animira i pokrene na jaču priču, ali vi trenutno izbegavate otvoreniju komunikaciju sa njom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Koliko god bili nestrpljivi, neka pitanja nećete moći baš tako lako da rešite. Ne nervirajte se –  bolje je da se usredsredite na posao. Vrlo intenzivno razmišljate o osobi koja vas privlači. Mogućnost jačeg kontakta i susreta u kasnijim popodnevnim satima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Veliki broj kontakata, susreta, dogovora – moguće je da u nekom trenutku nećete znati šta ste kome rekli ili obećali. Ipak, raspoloženje vam nije ni malo loše, što će se i pokazati u odnosu sa voljenom osobom. Takođe – velike mogućnosti za flert.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA BANANA SLADOLED
Prethodni artikal
BANANA SLADOLED

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.