dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.05.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas ne dozvolite da vas žurba i kratki rokovi povuku i da upadnete u impulsivnost, jer je moguće da ćete napraviti greške. Vaša nervoza može uticati na odnose koji su vam bitni. I sa voljenom osobom morate naći više strpljenja u komunikaciji.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta toga vam je na pameti i istina je da je pravi momenat da se angažujete više. Neke situacije možete razrešiti i privesti kraju, ali budite svesni da će ovo ići kroz napetost i nervozu. Možete pokrenuti bitna pitanja u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ovaj vam dan donosi jaču energiju, ali I promene u vašem raspoloženju. Osećate unutrašnju žurbu I nervozu koja vas tera da neke situacije u poslovnom segmentu što pre privedete kraju. Opuštajući momenti sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Dobro pratite situacije oko sebe. Šanse za ostvarenja postoje, ali morate voditi računa da reagujete u pravom momentu. U odnosu sa voljenom osobom osećate određeno nezadovoljstvo, a može vas i povrediti postupcima ili rečima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Čini vam se da oni sa kojima ste u kontaktu previše zahtevaju od vas  i iscrpljuju vam energiju. Moguće je da ćete rasipati pažnju i malo se „pogubiti“ u događajima. Previše lično doživljavate nebitne situacije u emotivnom odnosu u kojem ste.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Sa nadređenima ne uspevate da se složite i dogovorite. Ne insistirajte na svojim stavovima, ionako ćete morati da ih promenite. Svoju pažnju previše rasipate na nevažne sitnice, a ne fokusirate se na ono što je bitno. Emotivno – promenljivo.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Činilo vam se da ćete obaveze lako privesti kraju, međutim – novi zadaci samo „iskaču“ pred vas. Teško se fokusirate zato što ste suviše preuzeli na sebe. Vaši su planovi po pitanju jedne osobe veliki – nadate se i očekujete da ćete ubrzo ugovoriti ljubavni susret.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Niste voljni za rad, ali vas poslovni partneri i saradnici pritiskaju, pa ćete prionuti na posao. Kakav trud, takvi i rezultati – bilo bi baš fino da ne napravite ozbiljnije propuste. Ne možete da jednu osobu izbacite iz glave. Non stop razmišljate o kontaktu sa njom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Obaveza vam je preko glave, ali ništa u ovom trenutku ne možete uraditi da ih smanjite. Vi i dodatno komplikujete svoju situaciju, preuzimajući na sebe nešto što nije vaš posao. Nesigurni ste kako da se postavite prema voljenoj osobi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

One informacije koje očekujete nikako da dođu, ali zato do vas dolaze samo vesti koje vam nisu mile. Niste raspoloženi za posao, pogotovo što morate da završite nešto što je opterećujuće po vas. Jedna osoba se trudi da vas oraspoloži pozivima ili porukama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Svesni ste da vas čekaju veće obaveze, a vama je mozak na nekoj pedesetoj strani. Baš bi bilo fino da se više fokusirate na ono što morate uraditi, jer ćete dobiti kritiku. Samo mislite o ljubavi, o strasti, samo su vam u glavi slike nekog ko vam je jako privlačan.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Najradije biste se zavukli u krevet i pokrili preko glave. Toliko vam se ne ide na posao, toliko vam se ne radi, da je više nego izvesno da ćete veći deo dana samo otaljati. Velika potreba da pokažete zainteresovanost ili emocije prema jednoj osobi.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

SLIP SUKNJE SU U TRENDU
Sledeći artikal
MODNI TREND: SLIP SUKNJE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.