dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.06.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju ličnih vrednosti, pa bi u suštini vreme trebali da provedete u onome što je VAMA najbitnije .  Danas bi to mogao biti kontakt sa voljenom osobom, jer mi se čini da biste trebali da se usmerite na tu stranu.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Tranzitni Mesec je u vašem znaku i polju ličnosti i akcenat biste danas trebali da stavite na sebe, na svoje potrebe i uživanje. Najbolje bi bilo da vreme provedete sa osobama koje vam donose živost, dobro raspoloženje i podstiču vas na akciju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju podsvesti i tajni, pa ćete u prvom delu dana biti više usmereni na neka svoja razmišljanja i planove. U drugom delu dana naglašeno polje ljubavi kaže na koju stranu bi bilo najbolje da odete – ka provodu i radosti!

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju prijatelja i u suštini – najbolje ćete provesti vreme ako se baš njima posvetite. To ne znači da im treba pokloniti baš ceo dan, ali će vam oni doneti dobro raspoloženje i „podići“ vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tranzitni Mesec je u vašem polju posla, karijere, ali i onoga što najviše želite, pa je sigurno da ćete ovaj dan provesti baš u onim aktivnostima koje vam donose zadovoljstvo i ispunjenost. Moguće je da ćete sa emotivnim partnerom izaći, prošetati.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju planova, pa je sada pravi trenutak da sednete i dobro razmislite šta biste mogli uraditi po nekim pitanjima koja su vam bitna. Takođe, komunikacija sa ukućanima i partnerom vam donosi zadovoljstvo i mir.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju kriza, promena, strasti i sigurna sam da ćete ovaj dan najviše iskoristiti baš kroz ovaj poslednji segment. U dobrom ste raspoloženju i željni kontakta sa voljenom osobom ili simpatijom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava, pa je pravi trenutak da se okrenete osobama koje volite i sa kojima ste. Sa emotivnim partnerom danas možete ostvariti odličnu komunikaciju i napraviti prave dogovore.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Tranzitni Mesc je danas u vašem polju svakodnevice, pa biste verovatno više pažnje trebali da posvetite svom domu i ukućanima, ali i da učinite da ovaj dan pronađete dovoljno vremena za sebe i za svoj odmor. Malo uživajte, to vam je baš potrebno.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju životne radosti, kreativnosti, dece, ljubavi – pa je svakako pravi trenutak da se na ovu stranu usmerite. Najbolje je da napravite neki dobar dogovor sa prijateljima ili sa voljenom osobom i date sebi malo oduška.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju doma i porodice. Možda baš i niste planirali da ukućanima posvetite ceo svoj dan, ali makar jedan njegov deo iskoristite da budete sa članovima svoje porodice. Nakon toga – prijatelji vas čekaju.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju pokreta, dogovora, susreta, komunikacije, pa bi svakako bio dobar momenat da napravite neku „akciju“ sa svojim prijateljima ili sa osobom koja vam se dopada. Provešćete se bolje nego što to očekujete.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA KOKTEL TOM COLLINS
Prethodni artikal
KOKTEL TOM COLLINS

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 25.05.2020.