dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.06.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Imate pravi pristup i ljudi prihvataju vaše ideje i vođstvo. Ako ste slobodni –  dan je povoljan da upoznate osobu koja će vas osvojiti i šarmirati na prvi pogled. Zauzeti – izbegnite teške priče I teme I opustite se sa partnerom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Osećate da vam malo fali da napravite važan dogovor, i usmerićete se na realizaciju. Neočekivan trošak će vam na kratko pokvariti raspoloženje.  Susret sa voljenom osobom opustiće vas i vratiti vam osmeh na lice. Dan za uživanje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mnogo je obaveza a u manjku ste sa vremenom. Posebnu pažnju obratite na papirološka pitanja. Nemojte se pogubiti u moru onoga što morate završiti, i nemojte smetnuti sa uma susret sa voljenom osobom, jer vam to može zameriti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Niste dobili očekivanu podršku od strane kolega  i jasno vam je da ćete teret obaveza morati da preuzmete na sebe. Sve ovo će vas u velikoj meri iscrpeti i pitanje je da li ćete biti u raspoloženju da se vidite sa emotivnim partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neke vesti su vas obradovale, a mogu se vezivati za poslovni, ali i za finansijski segment. Pojedinima ovo čak mogu biti novosti vezane za zaposlenje ili ugovor o radu. Jak poticaj u emotivnom segmentu, osećate privlačnost ka osobi koju ste tek upoznali.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Čekate vesti o pokretanju novog posla ili projekta. Ako ovo budete uspeli da „odradite“ možete se radovati i nekom povećanju priliva. Sitnije razmirice u odnosu sa voljenom osobom, pogotovo ako ste u braku ili dužoj emotivnoj priči.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Kratkotrajno razmimoilaženje ili nerazumevanje u dogovoru sa nadređenima. No, svesni ste da su vaše namere bile najbolje, pa se i nećete opterećivati. Drago vam je što neko reaguje na vas i otvoreno vam to pokazuje. Uživate u flertovanju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nema potrebe da se ustručavate ili da budete nesigurni. Vaša inicijativa je danas više nego dobrodošla i lako možete pokrenuti situaciju u željenom pravcu. Razgovor sa nekim ko vam je bitan. Osećate da se ovoj osobi sve više približavate.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Promene koje pokušavate da pokrenete idu sporo, a nećete se na pravi način sporazumevati ni sa onima sa kojima najbliže sarađujete. Previše ste umorni i iscrpljeni, pa će vam odgovarati da provedete mirno popodne sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Teško je sporazumeti se sa nekim ljudima, ali to ne treba da vas obeshrabri. Vi nastavite tempom i na način koji ste zacrtali. Potrebna vam je podrška voljene osobe. Možda nećete moći da provedete onoliko vremena koliko je to vama potrebno.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Savršen dan da završite sve ono što ste planirali. Sve će vam ići od ruke, a i okolnosti su na vašoj strani pa zgrabite priliku da neke teže stvari privedete kraju. Skladan odnos sa voljenom osobom, a slobodnima mogućnost novog poznanstva.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Moraćete neke stvari u hodu da promenite da biste uspeli da završite posao ili obavezu koju ste isplanirali. Očekujete podršku od nekih ljudi, ali danas nećete moći da se oslonite na njih. Osećate se emotivno distancirano i povlačite se.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

RECEPT ZA SARMICE OD ZELJA
Prethodni artikal
SARMICE OD ZELJA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.