dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.06.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Današnji mlad Mesec aktivira vaše polje komunikacije, dogovora. Očekujte da ćete u narednom periodu imati  priliku koja će vam otvoriti vrata nekih saradnji ili jakih partnerskih odnosa. Tokom ovog dana velike aktivnosti, brz tempo dešavanja i obaveze koje završavate u roku.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Mlad Mesec će aktivirati vaše polje ličnih vrednosti, posla i novca. Očekujte u narednom periodu mogućnost da na lakši način zatvorite finansijske obaveze. Tokom ovog dana velike aktivnosti u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama i saradnicima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Mlad Mesec je u vašem znaku. U narednom periodu doći će do velikih promena i pokreta u saradničkim i partnerskim odnosima, ali i na emotivnom planu. Promenljivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Mlad Mesec u vašem polju podsvesti doneće da u narednom periodu budete sigurniji u to koje poteze morate povući da biste sredili svoju poslovnu situaciju. Takođe – biće potrebno više pažnje obratiti na zdravlje. Tokom ovog dana povremeni padovi raspoloženja.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Mlad Mesec u polju prijatelja I budućnosti doneće da u narednom periodu ostvarite velike pomake u onim poljima koja su vam bitna, sve zahvaljujući podršci nekih ljudi. Tokom ovog dana poslovno ćete biti dosta aktivni, mada možete osećati blago nezadovoljstvo emotivnim životom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mlad Mesec u vašem polju karijere, pozicije otvoriće period u kojem ćete se aktivnije angažovati oko poslovnog segmenta, želeći da na pravi način iskoriste prilike koje im se ukazuju. Tokom ovog dana možete osećati nemir i žuriti da što pre završite sa svojim obavezama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Mlad Mesec u polju inostranstva, planova, ekspanzije otvoriće pred vama period u kojem ćete želeti da svoj uticaj proširite što više, a prave prilike će vam i ići na ruku. Tokom ovog dana očekujte neke vama jako važne dogovore čijim rezultatima ćete biti više nego zadovoljni.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Mlad Mesec u polju krize, strasti, tuđeg novca otvoriće pred vama period kada će finansijske šanse biti češće nego inače. Ipak, tokom ovog dana budite obazrivi što se trošenja tiče i ne uplićite se u neke finansijske „zavrzlame“. Ne budite ihitreni – razmislite dva puta.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mlad Mesec se nalazi u vašem polju poslovnih i emotivnih partnerstava. Tokom narednog perioda očekujte velike promene u ovim segmentima, čiji ćete inicijator biti vi. Tokom ovog dana osetićete nesklad između želja i mogućnosti. Biće potrebno da izbalansirate sebe.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Mlad Mesec u polju svakodnevice, obaveza, zdravlja otvoriće pred vama period kada ćete uz veliku promišljenost i oprez moći da naročito poslovnu situaciju preokrenete u svoju korist. Tokom ovog dana bićete blago neraspoloženi, najviše zato što se vaši planovi presporo odvijaju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Mlad Mesec je u polju kreativnosti, ljubavi, srećnih okolnosti i životne radosti i otvara pred vama period koji će biti ispunjen prilikama da napredujete u svim životnim segmentima na mnogo lakši način. Tokom ovog dana izuzetno raspoloženje i dinamičnost.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Mlad Mesec u polju doma, porodice otvoriće period u kojem ćete pokušavati da uskladite poslovne i privatne obaveze, i kada ćete se najviše usmeriti na to da stabilizujete ova dva sektora. Tokom ovog dana najviše ćete biti okrenuti ka emotivnom partneru.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

Recept za letnju čorbu od povrća
Prethodni artikal
LETNJA ČORBA OD POVRĆA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.