dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovaj dan će biti obeležen brzinom I nervozom ali otvoren za uspeh, naročito ako očekujete bitan poziv ili kontakt. Neke prilike će se otvoriti pred vama. Emotivna uzburkanost – moguće je da ćete dobiti poziv od nekoga iz emotivne prošlosti.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Napetost među kolegama, moguće je da vi nećete biti direktno uključeni, ali ćete svemu ovome prisustvovati. Zadržite smirenost i prisebnost. Ne analizirajte previše osobu koja vam se dopada, ili želite nastavak komunikacije ili ne.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

U poslu ste danas kao osica, napadate i ubadate rečima na sve strane, i pogađate u centar. Ovo lako može otići u svađu sa saradnicima, a to ne želite. Emotivni partner će sa vama teško izaći na kraj, biće mu potrebno mnogo strpljivosti.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Jedan od kolega je rešio da vam pomogne oko obaveza, i to onda kada je postalo evidentno da ne možete nikako završiti na vreme. Poslovno naporan, ali emotivno dobar dan, kada trebate biti otvoreni prema partneru i reći šta vam smeta.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sve ono što ste planirali za danas će doći na preispitivanje. Neočekivane situacije sada vam kvare sve dogovore. Ukoliko možete, uklopite se, ukoliko ne – bolje ostavite za drugi dan. Emotivno ste danas statični i niste raspoloženi za partnera.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Nervoza će biti prisutna u prepodnevnim satima, već posle toga ulazite u fazu kada će situacije krenuti da se rešavaju većom brzinom. Jaka pozitivna energija je naglašena u emotivnim odnosima i potrudićete se da provedete lepe trenutke sa partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nervoza, moguće čak i blaža rasprava sa saradnikom. Ne inatite se, pokušajte da budete taktičniji. U vrlo ste podsticajnom i strasnom raspoloženju i jedva ćete čekati na susret sa emotivnim partnerom. Mogućnosti i za tajni susret.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Jak kontakt sa nekim ko vam je poslovno važan. Od ove priče očekujete mnogo. Danas se prisećate emotivne prošlosti i možda nećete odoleti iskušenju da tu osobu i kontaktirate, da se podsetite zajedno nekih lepih trenutaka.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Naporan dan, mada nećete proći loše. Neke situacije sa kolegama će brzo buknuti, ali se brzo i smiriti. Danas je bitno da budete taktični u kontaktu sa voljenom osobom, jer je lako možete nenamerno isprovocirati. Ne kvarite atmosferu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Red dobrih, red loših informacija. Neke poslovne prilike se mogu otvoriti pred vama, ali nećete biti sigurni da li da se uključujete u sve ovo ili ne. Bolja je situacija u ljubavnim odnosima, mada vas partner može podbosti nekim rečima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Saradnik ima ponudu koju ćete teško odbiti, mada to znači da ćete dodatno natovariti obaveze sebi na vrat. Sa emotivnim partnerom je komunikacija dobra i možda biste na dnevni red mogli da iznesete neka pitanja koja su vam bitna.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Nervoza na poslu, ali ćete zato uspeti da na brzinu odradite obaveze koje za danas niste ni planirali. Može biti lepih iznenađenja u ljubavnoj sferi. Mogućnost novog poznanstva ili jače komunikacije sa osobom koju ste od skora upoznali.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.