The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vam baš i nije do posla. Malo ste umorni, osećate se onako – prilično nedefinisano, i gledaćete da izbegnete neko veće angažovanje na poslu. U suštini – radićete samo ono što vam odgovara, onoliko koliko vam odgovara. Danas je moguć neplaniran susret sa nekim, čak i ljubavna avantura.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Znate da je neophodno da obavite neke razgovore, ali vas ljudi sa kojima morate da pričate u velikoj meri smaraju, pa ćete odlagati bukvalno do poslednjeg trenutka. U emotivnim vezama danas može biti sukoba i to zbog nekih partnerovih postupaka koje vi smatrate neprimerenim.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Svoje, nešto lošije raspoloženje, pokušaćete da odagnate time što ćete se jako aktivirati, najviše u kontaktima sa poslovnim saradnicima. Prija vam da komunicirate, jer zaboravljate na ono što vas muči. Neke promene su nastupile u emotivnim vezama koje vam nikako ne prijaju....

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Od nadređenog ste dobili informacije koje su vas u potpunosti smorile. Očekivali ste mnogo više i dosta ste razočarani razvojem situacije. Svoje loše raspoloženje definitivno možete preneti i u odnos sa ukućanima ili emotivnim partnerom. Nije sve toliko loše koliko se vama čini....

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dobićete informacije zbog kojih ćete zadovoljno trljati ruke, a najverovatnije se vezuju za finansijsku isplatu. Ovo stiže u pravi čas, taman na vreme da zatvorite obavezu koja vas je mučila. Nešto bolja komunikacija sa voljenom osobom, mada još uvek niste u potpunosti izgladili stvari...

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Jedna poslovna ponuda danas postaje vrlo aktuelna i moraćete brzo da odlučite da li ćete je prihvatiti ili ne. Niste sigurni u stabilnost svega ovoga, pa ćete potražiti dodatni savet od osobe kojoj verujete. U emotivnom segmentu izuzetni momenti, vreme za pažnju i usklađenost sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Razmišljate na koji način biste mogli najbolje da odradite poslovnu obavezu koja vas pomalo opterećuje. Mrzi vas da se angažujete previše, pa ćete pokušati da zamolite kolegu da vam pomogne. Danas su mogući kontakti sa zanimljivim osobama, i to preko poslovnog segmenta.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Veliki planovi, ali mala realizacija. Ovo bi otprilike bila slika današnjeg dana, jer mi izgleda da nećete uspeti ništa da završite što ste naumili. Sve će verovatno ostati da čeka drugi dan i vaše bolje raspoloženje. Polažete velike nade u jedan susret i očekujete ga sa nestrpljenjem.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Ceo dan ćete biti u nekom promenljivom raspoloženju. Čas ćete juriti punom brzinom da biste završili sa nekim obavezama, dok već u drugom trenutku nećete imati volje ni da se pomerite. Iskoristite veče, koje je odlično, da biste se susreli sa voljenom osobom ili sa nekim bliskim ljudima koje davno niste videli.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Moguće je da ćete prvi deo dana provesti dosta statično. Kao da ste se previše umorili ili iscrpeli nekim dešavanjima iz prethodnih dana, pa će vam biti potrebno vreme da „uđete u štos“. Kako popodne bude odmicalo,osećaćete se sve bolje, što je možda i zasluga voljene osobe koja je u vašem prisustvu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ulažete mnogo energije, ali su rezultati mali. Moguće je da je to zbog toga što vam je organizacija blago rečeno nikakva, pa ćete se trošiti na nebitne ljude i nevažne situacije. Raspoloženi ste za flertovanje, pa ćete „očikjukati“ sa svim osobama sa kojima budete došli u kontakt.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

U prvom delu dana može biti nekih zbunjujućih situacija. Niste sigurni da li je greška do vas ili do nekog kolege, pa ćete pokušavati da otkrijete ko je napravio propust. Jaka potreba za voljenom osobom, ali je više nego izvesno da on neće moći da vam izađe u susret i napravi dogovor o viđenju.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: