dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.09.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pred sebe ste postavili gomilu sitnih obaveza, i nadate se da ćete uspeti da ih završite do kraja radnog vremena. Na žalost, moguće je da nećete uspeti sve da postignete. Previše ste kritizerski raspoloženi prema osobi koju volite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Iako vam energija ovog dana odgovara, teško je da ćete moći da se u potpunosti posvetite poslovnim obavezama. Neki lični problemi ili situacije vezane za kuću, porodicu – suviše vam odvlače pažnju. Emotivni partner vam može popraviti raspoloženje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ostvarujete na lakši način nego što ste se nadali komunikaciju ili susret sa osobom koja vam je poslovno bitna. Imaćete manji problem da se prilagodite njenim uslovima ili okolnostima dogovora. Zanimljiva osoba dolazi u vaše okruženje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Odličan je momenat da se neke poslovne priče pokrenu. Doduše, nemojte se nervirati ako dogovori budu okvirni, neodređeni, ne odustajte lako od svojih ciljeva. Suviše ste skeptični prema jednoj osobi koja je u vašoj blizini.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Iako ste se nadali većoj sumi novca, moraćete danas da se zadovoljite „sitnišem“. Koliko god se trudili, očekuju vas polovični rezultati u svemu što se vezuje za posao. Susret sa jednom osobom vas je zainteresovao, ali se za sada ne dešava ništa spektakularno.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Problemi u komunikaciji – iako ćete pokušavati da onima sa kojima dolazite u kontakt razgovarate jasno i koncizno, pitanje je da li će vas oni razumeti na pravi način. Primećujete da se pripadnici suprotnog pola danas intenzivnije „motaju“ oko vas.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Dok sa jedne strane – postoji dosta toga što vas muči i opterećuje, sa druge – ne radite ništa da biste to promenili. Kao da osećate da nije vreme za delovanje. Dobri kontakti sa prijateljima, a preko njih i možete upoznati nove i zanimljive ljude.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Svesni ste da su neke informacije koje posedujete veoma bitne za vaš dalji poslovni život. Čekate pravi momenat da ih iznesete na dnevni red. Nekoga koga poznajete preko posla počinjete da gledate na drugačiji način.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Imaćete velika očekivanja, ali nemojte biti razočarani ako ne uspete da postignete baš sve od onoga što ste planirali. Biće dana za megdana. Neko vam šalje signale da je zainteresovan, a vi ste zbunjeni, jer ovo niste očekivali.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neki planovi koje ste dugo čekali da otpočnu sa realizacijom, mogu zaživeti. Jaki poslovni kontakti sa osobama koje vam daju veliku podršku. Emotivni partner ima predloge za vas – saslušajte ga, jer mogu poboljšati kvalitet vašeg odnosa.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

U potpunosti ste se upleli u razmišljanja o novcu. Nešto što ste odavno trebali da platite, sada dolazi na dnevni red i remeti vam ono što ste vi isplanirali. Voljena osoba nema preteranog razumevanja za vaša ponašanja i to će vam jasno staviti do znanja.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pokušavate da podsetite poslovne partnere ili nadređenog na dogovore koji su već trebali da budu pokrenuti. Nemojte se iznenaditi ako se ovo ni danas ne ostvari. Možda previše očekujete od emotivnih dešavanja tokom ovog dana.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
KESTEN ČOKOLADNA TORTA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.