The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nekako vam energija ovog dana ne odgovara, jer ste na posao krenuli u prilično čudnom i mutnom raspoloženju. Koliko god dan izgledao kao neobećavajuć, ipak ćete uspeti da završite sve ono što ste planirali. U emotivnom segmentu dosta dobar odnos sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vi ste danas u pravom raspoloženju i orni za posao. Kontakt sa poslovnim saradnicima, kolegama, ali i nadređenima je više nego dobar. Obaveze vam idu lako od ruke. Našli ste potrebnu stabilnost u odnosu sa voljenom osobom. Neki Bikovi će obnoviti kontakt sa bivšim partnerom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tranzitni Mesec u polju karijere nagoveštava da je pred vama dan kada se u velikoj meri treba usmeriti na obaveze koje imate. Možda vas neko od kolega malo nervira svojim stavovima, ali pokušavate da nađete kompromisno rešenje. Odnos sa partnerom je danas solidan.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Krećete na posao sa ogromnom količinom planova, mada je veliko pitanje da li ćete i koliko od toga uspeti da realizujete. U suštini, obaveze vam idu usporeno i slabo.Mnogo bolje se snalazite po pitanju emocija, gde vas danas očekuje jedan lep i ispunjen dan.  

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odlični kontakti sa poslovnim saradnicima. Razgovori će se pokazati kao jako uspešni i otvoriti vam mogućnosti za pokretanje novih dogovora. Vi i partner, ako malo ne pripazite, možete doći u „ratno stanje“ danas. Više lepih manira i truda oko voljene osobe, manje zakeranja i rasprava!

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako danas može na trenutak izgledati kao da nećete uspeti da završite neke obaveze, ili da će neke situacije ostati nedefinisane, ipak ćete uspešno završiti radni dan. Imate velike planove sa jednom osobom za popodne. Vaš optimizam je naglašen, i to sa razlogom.

 

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Možda niste zadovoljni kako se danas odvijaju situacije u poslovnom segmentu, ali ćete uspeti da napravite potreban kompromis sa ljudima sa kojima radite. Mogućnosti za odlične dogovore. Pokrećete vrlo simpatičnu komunikaciju i flertovanje sa nekim koga znate preko posla.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Planovi, planovi, planovi – opsednuti ste nekim razmišljanjima vezanim za posao, kalkulišete i tražite načine kako da rešite situacije koje vas interesuju. Danas odlično za finansije. Ostvarili ste jak kontakt sa jednom osobom i sa zadovoljstvom primećujete da se sve više povezujete...

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas lako uspevate da rešite bilo kakvu problematiku, i to najviše uz pomoć kolega i saradnika. Iako ste povremeno malo zamišljeni, i nesigurni po nekim pitanjima, sa zadovoljstvom primećujete da vaši planovi idu ka realizaciji. U emotivnom segmentu – odličan dan za kontakt i susret.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Našli ste pravi način da komunicirate sa nadređenom osobom i danas od strane šefova možete očekivati veliku podršku i pomoć u poslovnom segmentu. Pomalo vam je naporno da funkcionišete sa pojedinim kolegama, ali se trudite...U emotivnom segmentu – velika posvećenost voljenoj osobi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas su vam samo pare na pameti. Imate neke obaveze koje morate zatvoriti i uspećete da sakupite potrebnu sumu u pravom trenutku. Stabilnost u poslovnom segmentu. Odlični kontakti sa suprotnim polom. Neki od vas mogu obnoviti kontakt i sa bivšim emotivnim partnerom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Uspevate da pronađete zajednički jezik sa ljudima sa kojima sarađujete. Iako su neke situacije izgledale u početku dosta komplikovane, uspevate da ih privedete kraju na vreme. U emotivnom segmentu – ako ste u prilici – ostatak dana u potpunosti provedite sa voljenom osobom. Oboma vam je ovo potrebno.

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: