dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.11.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Kasnite sa svojim dnevnim obavezama i možete dobiti kritiku od strane nadređenog. Nemojte se nervirati, time nećete ubrzati sebe, naprotiv. Popodnevni i večernji sati su odlični za emotivni susret. Bićete dobro raspoloženi i lako možete osvojiti osobu koja vas interesuje.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas imate odličan nastup i komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Budite sigurni u sebe, okolnosti su danas na vašoj strani. Osećate se emotivno sigurno i stabilno, jer trenutno dobijate veliku podršku od strane voljene osobe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Bićete ceo dan nervozni, jer uviđate da ne možete na vreme da završite nešto što vam je dato kao obaveza. U drugom delu dana ćete biti prilično umorni i ne u nekom naročitom raspoloženju za susret sa emotivnim partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Istina je da ste malo nervozni i da imate osećaj da ništa ne funkcioniše onako kako biste vi želeli, ali ćete ipak uspeti da završite ono što ste isplanirali za ovaj dan. Brine vas nešto u vezi sa emotivnim partnerom, ali to ne želite da mu pokažete.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Imate velika očekivanja u vezi jednog razgovora sa poslovnim partnerom, ali nemojte biti razočarani ako ne ostvarite baš sve od onoga što ste isplanirali. Želite da se uskladite sa emotivnim partnerom i spremni ste da mu izađete u susret i uskladite se sa njegovim planovima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas samo fizički prisustvujete na poslu, u mislima ste negde kilometrima daleko. Pazite samo da vam ne promakne neka veća greška. Ono što vas u ovom trenutku interesuje je samo vezano za segment emocija. Opsednuti ste razmišljanjima o jednoj osobi.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Shvatate da vam je neko iz kruga kolega velika podrška i žao vam je što u ovom trenutku ne možete da mu na pravi način pokažete zahvalnost. Sačekajte, biće prilika da se usluga uzvrati. Drugi deo dana je protkan emocijama i nežnošću, odlično za kontakt sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ono što budete isplanirali, to ćete i ostvariti, iako je više nego sigurno da će biti velikih prepreka. No, niste spremni da odustanete ni u kom trenutku. Ovaj dan je pravi za emotivne relacije. Vreme kada vi i partner možete mnogo lakše doći do zajedništva i povezanosti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neko od kolega je svojim nepromišljenim postupcima pokvario ono što ste odradili do ovog trenutka i shvatate da ćete veći deo posla morati da ponovite. Danas vam sledi borba sa sitnim problemima. Popodne i veče pogoduju onima koji žele neobaveznu avanturu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Teško ćete se danas uklopiti sa poslovnim saradnicima i kolegama, pa spremite svoje živce na vreme. Previše obaveza, a vi nemate šest ruku i biće komplikovano sve završiti. Možda je u poslovnom segmentu dan naporan, ali je zato za emocije odličan. Pravi trenutak za komunikaciju sa simpatijom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas pokušavate da se uskladite sa zahtevima koje drugi postavljaju pred vas, ali to vam nikako ne polazi za rukom. Malo nerviranja, ali sve završavate na vreme. Voljena osoba se malo šali sa vama, ne shvatajte sve baš toliko ozbiljno.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Više će vas danas interesovati emocije nego ono što se dešava u poslovnom segmentu. Nemojte da se usmerite samo na polje ljubavi, jer danas mogu da se otvore šanse za jedan dodatni poslić koji bi vam doneo dosta pristojnu sumu novca.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za šniclu na poseban način za vaše dete
Prethodni artikal
ŠNICLA NA POSEBAN NAČIN

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 29.04.2020.