dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Bilo bi bolje ako nemate većih poslovnih obaveza, jer je teško da ćete moći da im se posvetite. Odgovaraće vam da budete u pokretu, ili razgovori sa osobama koje su vam zanimljive. Emotivno – dobra komunikacija.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Neke poslovne obaveze ste ili otaljali ili ih niste odradili na vreme i sigurno je da ćete u toku ovog dana morati da ispravljate ono što ste zabrljali. Blaga nervoza u odnosu sa drugima, čak i sa voljenom osobom. Svi vas pomalo nerviraju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Možda ćete u jutarnjim satima još i funkcionisati kako tako u poslovnom segmentu, ali kako dan bude odmicao, sve više ćete u mislima lutati i nećete obraćati pažnju na ono što radite. I voljena osoba vam može prebacivati nešto.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Da, to jesu slatke muke kada se pred vas postavlja odluka da li ćete ispoštovati voljenu osobu, prijatelje ili nekoga sa kim biste baš voleli da se bolje upoznate. Pazite kad pravite dogovore, pošto je moguće da će vam se neki sastanci „preklapati“.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Prilično miran dan je pred vama. Doduše, nešto vezano za posao niste uspeli da završite, ali trenutno se ne opterećujete oko toga. Biće vremena kasnije u toku dana….ili sledeće sedmice. Suviše se dobro osećate da biste se brinuli.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Uopšte niste sigurni da li ste uspeli da postignete ono što ste želeli u jednom dogovoru, jer je druga strana ostala nedefinisana. I vi ćete teško „kapirati“ informacije koje dolaze do vas, pa nemojte zaključivati na brzinu.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vaši su planovi divni, ali preobimni i nema šanse da završite ono što ste planirali. Doduše, vi ćete trčati i „lomiti se“ da postignete sve, ali ćete na kraju shvatiti da morate da odredite prioritete. U emotivnom delu se osećate raspoloženo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

I sami shvatate da vam je vreme ograničeno i da ne možete postići sve ono na šta ste se obavezali. Odradićete samo ono što vi smatrate da je bitno. U dogovorima budite precizni, može se desiti da se vi i druga strane ne razumete najbolje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Smatrate da ste uradili sve što je do vas po pitanju poslovnog dogovora ili saradnje i ne sviđa vam se što vidite da stvari neće ići baš onako kao što ste vi to zamislili. Voljena osoba vam može poremetiti planove za izlazak sa prijateljima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Teško ćete dolaziti do prave komunikacije i dogovora sa ljudima iz neposrednog okruženja. Ni vi ni oni niste spremni da popustite, pa će neke stvari koje bi trebalo odraditi ipak ostati za drugi dan. Veliko uzbuđenje zbog susreta sa nekim.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan je odličan da potrošite mnogo više nego što imate, pa se dobro presaberite. Smatrate da niste pokazali najbolje od sebe u jednom novom poznanstvu. Druga strana će vas demantovati, jer insistira na nastavku komunikacije i susretu sa vama.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

E danas ćete se baš teško „kopčati“ sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt, bez obzira da li su to poslovni saradnici, ukućani ili neko ko vam je emotivno bitan. Zato ne žurite sa zaključcima, ali ni u dogovorima.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Prethodni artikal
PILEĆI PAPRIKAŠ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.