dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 06.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke situacije će vam u jutarnjim satima odvlačiti pažnju od uobičajenih obaveza. Zanimljiva dešavanja i dobra atmosfera na radnom mestu. Obaveze se brzo završavaju. Primećujete da je i voljena osoba u dobrom raspoloženju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Predlog koji iznosite neće naići na odobravanje kolega. Neke stvari ne možete sami da rešite, zato se udružite sa osobom koja vam je najsličnija po energiji I načinu razmišljanja. Poziv ili poruka od nekoga ko vam je simpatičan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

I pored teškoća I kratkih rokova uspevate da se uklopite I susretnete sa osobom koja vam je poslovno važna. Imate dobre predispozicije da budete zadovoljni razgovorom. Vrlo rado ćete svoje zadovoljstvo podeliti sa nekim ko vam je drag.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Od jedne muške osobe danas dobijate zanimljive poslovne informacije. One vam mogu pomoći da se na drugačiji način postavite prema nekom sa kim sarađujete. Mlađa muška osoba sa posla pokazuje neočekivano zanimanje za vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Iako vam je zadato dosta posla koji morate uraditi za neko kratko vreme, uspevate da sve regulišete u roku. Zadovoljni ste trenutnim poslovnim dešavanjima. Poziv za izlazak ćete odbiti jer trenutno želite da više posvetite vremena sebi.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Skloni ste da preskačete ono što ne odgovara vašem raspoloženju I da ostavljate za neki drugi dan. Trenutno niste dovoljno fokusirani za zahtevnije zadatke. Misli vam radije idu na drugu stranu, ka osobi koju ste od skora upoznali.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Razgovor sa jednom osobom vam je dao krila I danas ćete biti raspoloženi u svim poslovnim aktivnostima. Iz istog razloga ćete biti spremni da pređete preko sitnih nerviranja koja vam je partner priredio u prethodnim danima.  

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Dobili ste priliku da pokažete šta znate I umećete da je iskoristite. Bićete zadovoljni kada shvatite da ste skrenuli pažnju na sebe. Danas vam prija “publika”. Jedva čekate da ostavite sve obaveze iza sebe I da se posvetite nekome ko vam je drag.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Prija vam podrška koju dobijate, ali ste svesni da je to sada nedovoljno da biste nešto konkretnije pokrenuli. Neka iznenadna situacija će se postaviti na put vašim namerama o susretu sa partnerom. Budite svesni da se druga strana može naljutiti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Shvatate da je potrebno da promenite ponašanje prema nekom sa kim sarađujete ali se još uvek ustručavate da budete direktni, sve se nadajući da će druga strana shvatiti signale. Skloni ste da danas preispitujete svaku partnerovu reč.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Svesni ste da je ono što se odradili dobro I nećete kriti svoje zadovoljstvo. One osobe koje su blagonaklone prema vama shvatiće ovo na pravi način, dok ćete od strane zavidljivaca doživeti otrovne komentare. Razmišljanje o nekom ko je daleko od vas.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Skloni ste da ne obraćate pažnju na sugestije I savete. Smatrate da znate šta radite I da vas drugi samo ometaju. Želite da se susretnete sa nekim koga odavno niste videli, ali druga strana uporno odbija vaše pozive I ponude. Sačekajte pogodniji trenutak.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.