dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.02.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vas je lako iznervirati – ali isto tako – danas vam je lako I da se pokrenete I negativnu energiju pretvorite u akciju. Dan koji može doneti preokrete. Komunikacija sa emotivnim partnerom nije sjajna. Posvetite više vremena osobi koju volite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nešto sporije odvijanje situacija u prvom delu dana, ali popodnevni sati mogu doneti pozitivna iznenađenja. U odnosu sa voljenom osobom se provlači napetost, ali i intenzitet. Ovo bi najbolje bilo iskoristiti kroz zajednički izlazak i aktivnost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Potrebno je da budete ozbiljni i odgovorni. Moguće je da šefovi danas obraćaju posebnu pažnju na vas, pa se potrudite da ne dobijete kritiku. Iako postoji velika želja za susretom, moguće je da nećete ostvariti pravi dogovor sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Zaista se trudite da se uklopite ne samo u poslovne okolnosti, već i u komunikaciji sa kolegama i saradnicima. Unesite dozu ozbiljnosti i odgovornosti u sve ono što radite. Partner ili simpatija vas mogu iznenaditi svojom inicijativom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Morate da obavite obaveze koje vam baš i nisu mile, ali ste svesni da ih više ne možete odlagati. Imate više snage nego što mislite i ovo relativno lako možete završiti. Dan je dobar da pokrenete i neka bitna pitanja sa emotivnim partnerom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Vaše je raspoloženje dobro i pored mora obaveza i nezgodnih situacija. Potrudite se da pronađete balans – ne žurite da ne biste napravili greške. Dan je odličan za emotivna pitanja, samo se klonite preteranih reakcija.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sa nestrpljenjem čekate da se neke situacije pokrenu. Svesni ste da okolnosti idu u vašu korist, ali vas nervira što se ovo ne odvija brže. Ipak, sigurni ste da je rešenje pitanje dana. Opuštate se u kontaktu sa jednom osobom i vaša je komunikacija intenzivnija.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nemojte verovati obećanjima drugih. Više je nego verovatno da neće biti ispunjena. Ostaje vam da se oslonite na sebe. Dogovor sa voljenom osobom će verovatno morati da bude odložen zbog obaveza druge strane. Provedite vreme sa prijateljima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrebno je više opreza u svakoj vrsti dogovora. Preispitajte ono što radite, jer je moguće napraviti grešku ili ne obratiti pažnju na bitan detalj. U odnosu sa voljenom osobom osećate neispunjenost i nezadovoljstvo. Partnerova inicijativa izostaje.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Odnos sa nadređenima može povremeno klackati, i bilo bi dobro da pokušate da balansirate. Neke vam situacije idu na ruku i možete dobiti potvrdan odgovor. Sa jednom osobom stoji povremena komunikacija, što vama trenutno nije dovoljno.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Možete da se nervirate ali  tempo događaja je takav da bi bilo najbolje da se prihvatite posla I to što pre. Dan odličan za sve vrste planova sa emotivnim partnerom. Možda će vam biti potrebno vremena da se usaglasite, ali hoćete.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sve vezano za finansijski segment vas stresira i nervira. Nema potrebe – krenite mirno sa rešavanjem problema, jedan po jedan. Naglašene strasti u odnosu sa voljenom osobom. Takođe – dobar dan za susrete sa prijateljima i izlazak.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.