dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.03.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Dan kada nekako sve završavate u poslednjem trenutku. Dosta uzbuđenja i napetosti, ali ćete na kraju itekako biti zadovoljni. Potrebno vam je da se malo relaksirate, a to ćete najbolje uraditi u kontaktu sa osobom koja vas jako interesuje. Stoji malo umora, ali uspevate da to prevaziđete.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Od vas se danas očekuje da izađete u susret nekim osobama. Iako baš niste raspoloženi za tako nešto, shvatate da je to u vašem interesu. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi, ali će sve samo na tome i ostati – niste trenutno spremni za bilo kakvu inicijativu prema njoj.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Ovaj dan vam donosi maglovito raspoloženje, nejasne planove i nemogućnost da na pravi način ostvarite jasan i koncizan dogovor sa saradnicima. Dosta toga može ostati nedefinisano i samo na planovima. Romantično raspoloženje prema partneru.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Trudite se da ostvarite komunikaciju sa nekim osobama koje su vam bitne, ali nikako ne uspevate da napravite pravo vreme za susret. Ili ste vi u obavezama, ili oni. Intenzivna osećanja prema nekom ko je od skora u vašem životu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Sve vezano za poslovni segment, dogovore ili saradnike danas vam unosi pometnju i ostavlja vas zbunjenim. Ne dajte obećanja koja ne možete ispuniti, ali ne verujte mnogo ni u tuđa. Današnji dan je jedino dobar za flertovanja.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Sve vezano za posao vam danas jako teško pada i možda bi bilo bolje da se izmaknete, jer je moguće da ćete napraviti grešku ili problem. Ovaj dan iskoristite za emotivne kontakte, jer ćete biti neuobičajeno osetljivi, nežni, romantični.

{adselite}

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sve što je vezano za poslovni segment izuzetno vam teško pada, i gledaćete da izvrdate bilo kakvu težu obavezu. Ako hoćete da poslušate savet – danas za posao niste, bolje uzmite vreme samo za sebe, odmorite se, slušajte neku dobru muziku ili budite sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Možda će vas posao i koliko toliko interesovati u nekim prepodnevnim satima, već posle toga ste u potpuno drugačijem fazonu. Ili ćete napraviti neki dobar dogovor sa prijateljima, ili ćete pak ovaj dan iskoristiti da uživate u potpunosti sa osobom koja vam je privlačna.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Nemojte danas prihvatati ponude koje dolaze od strane poslovnih partnera, a ne verujte mnogo ni u obećanja koja vam se daju, jer sve ovo može biti ili skopčano sa nekim problemima koje trenutno ne vidite. Bolje vam je da dan iskoristite za ljubav, ni za šta drugo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Sklanjajte se od dogovora bilo kakve vrste, osim ako su oni vezani za umetnost, za daleko inostranstvo, za farmaceutsku industriju ili za vaše ideje. Niti ćete vi biti jasni drugima, niti oni vama, pa može doći do zabuna i problema.Zato je dan dobar za emotivne susrete i nežne razgovore.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Ovaj dan lepo ostavite posao po strani, jer ionako nećete uspeti da uradite bilo šta što bi valjalo. Uhvatite voljenu osobu za ruku i pravac u neko opuštanje i odmaranje, jer je ovaj dan samo za to. Provešćete se i odmoriti, napuniti baterije za naredni period.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Kao i ostalima – ni vama ovaj dan nije za posao, osim ako nameravate da nekoga „prevedete žednog preko vode“. Dogovori sklopljeni tokom ovog dana neće biti ispoštovani. Zato ove trenutke koristite prvenstveno za uživanciju, za nežne i tople reči sa voljenom osobom.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.