dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.04.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Definitivno će vam biti potrebni čelični živci I mnogo takta da biste se uskladili sa onima sa kojima danas dolazite u kontakt. Imajte uvek na pameti svoje interese. Dan je dobar da sa voljenom osobom ostvarite jedno mirno popodne, u kućnoj varijanti. Opustite se I uživajte.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ostvarujete veliki uticaj na osobe sa kojima danas poslovno sarađujete. Mogućnost da neke situacije, koje su bile u zastoju, preokrenete u svoju korist. Nemate baš uvek razumevanja za voljenu osobu, ali ona je sama kriva za to – kao da vas namerno provocira.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Budite jako fokusirani na ono što morate uraditi, da ne bi došlo do grešaka I propusta. Ne radite stvari na brzinu! Sa voljenom osobom, I pored nešto hladnijeg početka, dan se može završiti kako treba….Slobodnim Blizancima neko prija I uživaju u komunikaciji sa ovom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Umete da nađete pravu meru u komunikaciji sa nekim ljudima, iako vam teško pada što morate da im idete “niz dlaku”. Ipak, uspevate da svoje nezadovoljstvo prikrijete. U kontaktu sa voljenom osobom izbegavajte teške teme – samo se usredsredite na emociju, zajedništvo, uživanje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Znate da nekim osobama morate da se prilagodite, I zaista ćete pokušavati da ostvarite skladan kontakt sa njima. Moguć je poslovni sastanak tokom dana, oko čijeg ugovaranja je neko posredovao. Sa partnerom najbolje trenutno funkcionišete kroz strast, pa idite u tom pravcu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Moguće je da ste zaboravili na neku obavezu, ili na obećanje koje ste dali jednoj osobi, pa ćete sada požuriti da ovo obavite. Želite da ostavite dobar utisak pred drugima. Poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža – osoba vam se dopada, ali ona baš I ne odgovara na vaše flertovanje.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Malo ste zabrinuti zbog sporog odvijanja nekih dogovora I čini vam se da što se više trudite, realizacija se sve više prolongira. Ne budite napeti – idite putem kojim ste zacrtali. Prećutkujete neke stvari partneru, a itekako vam smetaju. Možda bi bilo bolje da progovorite I otvorite se.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Moraćete neke svoje planove da prilagođavate trenutnim situacijama, ali ste u ovom momentu fleksibilni I radi da se usaglasite sa okolnostima koje su prisutne. Imate osećaj da vam partner uskraćuje svoje prisustvo I nežnost. Pokušaćete da popravite odnos sa njim.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možete imati skladnu komunikaciju čak I sa onim kolegama sa kojima se baš I ne slažete uvek, ali ćete morati malo da “spustite loptu” I dozvolite im da vam priđu. Nemojte se povući u tišinu I distancirati od svih. Ovo naročito važi za vaše emotivne relacije – potrebna je komunikacija sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neki ljudi će vas nazivati tvrdoglavim I zahtevnim, ali vi smatrate da ste u pravu I nećete želeti da menjate svoje stavove zbog njihovih pridika. Ipak, kada je emotivni partner u pitanju, možda biste mogli da razmislite da na ovaj način udaljavate osobu sa kojom ste od sebe…

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Niste zadovoljni nekim rezultatima koje ste postigli, iako vam svi drugi govore da ste napravili pravi pomak. Jednostavno, u vašim očima to ne izgleda onako kako biste vi želeli. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, da razbije tmurnu I dosadnu svakodnevicu.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ispada da vam tokom ovog dana dolaze na dnevni red samo obaveze u kojima ne uživate ili od kojih se prosto “naježite”. Šta da se radi – obavite I njih najbolje što znate. Danas možete biti posebno raspoloženi za ljubav I za razmenu nežnosti sa voljenom osobom.

Izvor : link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 12.09.2020.