dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.04.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Navalićete na obaveze punom parom, spremni da odradite sve ono za šta u proteklim danima niste imali dovoljno vremena ili mogućnosti. Dan koji privatnicima otvara nove poslovne mogućnosti. Emotivni partner primećuje promene kod vas.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vreme je da donesete odluku o nastavku dogovora ili saradnje. Dobre predispozicije da se danas pronađe zajednički jezik. Emotivni partner mnogo obećava a malo ispunjava, ali spremni ste da mu progledate kroz prste.  

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas je vaš nastup energičniji, pa možete ostaviti pogrešan utisak ako budete suviše potencirali na nekim stvarima. U podsticajnom ste raspoloženju, ali imajte mere. Ovo primenite i prema osobi koja vam se dopada.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Imate osećaj da ćete uspeti da potencijalne poraze pretvorite u pobede. Dan nosi neočekivane obrte I promene. Osećate se dobro u komunikaciji sa osobom koju ste od skora upoznali, najverovatnije preko prijatelja ili društvenih mreža.  

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Bacite se na ostvarenje svojih planova, jer ste snalažljivi i puni dobre energije. Nemojte samo u brzini propustiti neke bitne detalje. Pravi je trenutak da povučete odlučniji korak prema osobi koja vam se dopada. Sada je možete osvojiti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Odlično se snalazite u poslovnim dešavanjima. Ima par situacija koje će vas na kratko zaustaviti, ali ovo je nešto što uspevate da prevaziđete i rešite. Spremni ste da sa više razumevanja pristupite voljenoj osobi. Treba joj vaša podrška.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nadređeni imaju malo razumevanja za ono što vi želite. Ne budite nestrpljivi, morate sačekati pravi trenutak za delovanje. Suviše maštate u emotivnom delu umesto da se konkretnije pokrenete prema nekom ko vam je bitan.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Iznenađenja u poslovnom segmentu. Malo ćete biti zbunjeni razvojem situacije, ali vam itekako prija kad vidite u kom pravcu se sve odvija. Nepredvidljivi ste i emotivni partner ne može da provali kako ćete i na koji način odreagovati.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Stvari treba raditi onda kada se ukaže prilika za to. Poslednji je trenutak da se aktivirate po nekom pitanju, jer vas saradnici neće više čekati. Potištenost u emotivnom segmentu, najviše zbog toga što postajete svesni svojih pogrešaka.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neuobičajeno ste dobro raspoloženi i aktivi danas. Sve će vam ići lako od ruke, a saradnike ćete iznenaditi inicijativom i idejama. Kada je emotivni deo u pitanju – zadovoljni ste kako se odvija situacija između vas i voljene osobe.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Niste zakasnili po pitanju nekih obaveza, samo ćete sebi nametnuti jači tempo da biste sve uklopili na vreme. Potrebno je bolje razumevanje sa emotivnim partnerom. Oboje izbegavate da pokrenete neka pitanja a to vas oboje muči.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vreme kada se prave dogovori i kada možete animirati na pravi način i trenutne ali i nove klijente. Neko vrlo zanimljiv dolazi u vašu blizinu i komunikacija sa ovom osobom vam izuzetno prija. Osećate pozitivno uzbuđenje i nemir.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.