dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.04.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Osećate se stegnuto u nekim situacijama koje želite da promenite što pre, i to vam može doneti veću impulsivnost. Dobro odmerite kako ćete postupati i šta ćete reći sagovorniku. Nervoza u kontaktu sa voljenom osobom. Ne kvarite mir.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Svojim stavovima i postupcima, koji mogu biti kruti i nervozni, možete oterati neke ljude od sebe ili dovesti do problema. Pokušajte da izbalansirate i idete varijantom kompromisa. Teško je ostvariti harmoniju i sklad u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Neke situacije vas bodu u mozak, i teško se uzdržavate da odgovorite kolegama ili saradnicima na nešto što vi u svojim očima doživljavate kao provokaciju. Voljenoj osobi posvećujete pažnju, ali smatrate da vam nije uzvraćeno na pravi način.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Pritajena nervoza kod vas, koja vam izaziva nesigurnost, dok sa druge strane – čini da možda neprimereno reagujete u nekim situacijama. Budite oprezni i u kontaktu sa dragim osobama, jer ćete možda njihove reči shvatiti suviše lično.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neko vaše akcije i delovanje može shvatiti kao neprimerene, suviše napadne ili bez takta. Teško ćete dokazati ljudima koji vas okružuju da su vaše namere korektne. U odnosu sa voljenom osobom je danas nešto teže doći do harmonije.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Imate dobru volju da priteknete u pomoć kolegama ili da im pojasnite neke stvari, ali to od strane njih može biti shvaćeno kao vaše dokazivanje. Ako ne isplanirate dan kako treba, moguće je da nećete imati vremena za kontakt sa partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Može vam se činiti da partneri ili neko od kolega pokazuju preveliku zahtevnost. Šta više, činiće vam se da su njihovi potezi usmereni protiv vas. Zbog svega ovoga možete se osećati loše, pa neraspoloženje preneti i u odnos sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas itekako možete raditi u korist svoje štete, ako budete dozvolili da vas neke situacije ili provokacije od strane drugih „povuku“ i uvedu u konflikt ili raspravu. Pad raspoloženja i napet odnos sa voljenom osobom u večernjim satima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Potrudite se da budete usredsređeni na obaveze, jer nećete imati pravu koncentraciju. Moguće su greške, ali i napetost i problemi u odnosu sa saradnicima. Neke svađe se sa voljenom osobom ponavljaju maltene na dnevnoj bazi.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pokušavate da neke situacije uskladite, da napravite dovoljno prostora za njih i da ih odradite kako treba. Sve će se ovo pokazati kao zahtevan zadatak. Pokušajte da se opustite kada ste u blizini voljene osobe. Napeti ste i druga strana to oseća.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dan kada je najbolje povući se u svakodnevne obaveze i izbegavati bilo kakve situacije koje bi mogle da vas uvedu u rasprave ili nesporazume sa saradnicima. Suviše ste impulsivni u kontaktu sa voljenom osobom i evidentno je da joj to smeta.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sami sebi možete „uskočiti u usta“ i reći nešto što vam neće ići u prilog. Zato dobro merite reči i razmislite o njima tri puta pre nego što ih kažete. Planovi sa voljenom osobom će se poremetiti ili prolongirati. Ovo vam svakako neće prijati.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.