dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.05.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Prostora za odmaranje nemate, pogotovo što je ovo odličan dan za bilo šta vezano za poslovni segment. Prema tome – trk da odradite neke važne stvari. Ne žalite, bićete zadovoljni. U emotivnom segmentu dobra energija.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dovoljno energije i elana imate da možete završiti i ono što niste planirali. S druge strane, šteta bi bilo propustiti ovakav dan, koji je za vaše emotivne odnose fenomenalan. Možda je bolje da se malo „bacite“ na ljubav….

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Tokom ovog dana možete ispraviti neke propuste, čak možete i „ispeglati“ donekle odnos sa nadređenom osobom. Angažujte se, uspećete! Mislite da možda čak imate rešenje i za jednu situaciju sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Odličan dan pred vama koji bi baš bilo fino iskoristiti na svaki mogući način. I poslovni i emotivni deo je postavljen baš onako kako treba, na vama je samo još da se aktivirate i smatrajte da je pola posla već obavljeno.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Bolje se osećate, odmorniji ste i raspoloženiji, ali će vam i ovaj dan doneti iskušenja. Može biti sitnijih problema u poslovnom segmentu, a čekaju vas i  troškovi na koje niste računali. Isplanirajte popodne sa voljenom osobom, prijaće vam.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako vas neke situacije u poslu i dalje opterećuju, ipak je dan odličan da dosta toga rešite i završite. Od podneva sledi porast energije, a u večernjim satima – mogućnost susreta sa nekim interesantnim. Prihvatite poziv prijatelja.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Vi bi na jednu stranu, ali vas poslovne obaveze odvlače na drugu i moraćete da njima date prioritet. Ne brinite, ono što ste planirali, neće vam pobeći – drugi deo dana je odličan I za prijateljske I za emotivne kontakte.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Ako vam budu nametnute poslovne obaveze, trudićete se da ih zaobiđete ili odradite na brzinu. Vaši su planovi na drugoj strani, osećate se dobro i spremni ste da osvajate, zavedete, da se odlično provedete. Emotivni segment je povoljan.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možete čuti interesantne predloge od strane kolega ili saradnika. Možda niste imali nameru da posvetite pažnju poslovnom segmentu, ali ovakvu priliku ne bi trebalo propustiti. Postoji šansa i za susret sa partnerom, ali predveče.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Stalo vam je da saznate neke stvari i pokušavaćete da prikupite sa više strana informacije. Danas je moguć kontakt sa osobom koja vam može postati poslovno važna. I za one u vezama, ali i za slobodne – imate finu komunikaciju sa nekim.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Iako vas dosta toga odvlači od posla, gledate da završite sa obavezama koje ste pokrenuli. Potreban je dogovor sa nekim ljudima, mada će komunikacija povremeno klackati. Pokušajte da sredite emotivne relacije, danas je to lakše.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Dobro razmislite kako ćete odgovoriti na poslovnu ponudu koju dobijate. I sami ste svesni da bi ovo moglo biti vrlo dobro za vas, potrebno je samo da uzmete više vremena da je proučite. Emotivni partner vas opterećuje i pritiska.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.