dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.06.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas je pravi momenat, da osobama sa kojima želite da ostvarite saradnju, iznesete svoje predloge. Budite aktivni, jer ćete na lakši način pokrenuti one komunikacije koje su vam bitne. Ista situacija važi i za emotivni segment – budite u pokretu!

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Odličan momenat da sa nadređenima pokrenete neke priče – ne oklevajte, imate dovoljno samopouzdanja i ubedljivosti. U emotivnom segmentu, očekujte da će se jedna osoba veoma aktivirati prema vama. Možete osetiti zainteresovanost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Nešto što ste pokrenuli dolazi na realizaciju ili ćete dobiti pozitivne odgovore na ona pitanja koja vas interesuju. Nestrpljivost, i jedva ćete čekati da se bacite u akciju kada je emotivni segment u pitanju. Bićete komunikativni i raspoloženi za flert.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Povremeno može dolaziti do problema u komunikaciji. Kao da govorite različitim jezicima – potrudite se da budete strpljivi i da objasnite sagovorniku ono što vam je važno. Neophodno vam je da emotivni partner pokaže više razumevanja i pažnje.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

U vrlo ste dobrom raspoloženju tokom prepodneva i bilo bi najbolje da najzahtevnije obaveze završite baš u tom periodu. Ne ostavljajte važne stvari za kasnije. Potezi neke osobe naterali su vas da se zamislite. Jasno vam je da ona želi nešto više sa vama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Bićete uporni i tražićete da saradnici saslušaju vaše mišljenje ili predloge. Nemojte odustati i povući se. Vaše ideje su odlične i trebate ih podelit. iskoristite ovaj dan da sa voljenom osobom provedete neke lepe i mirne trenutke kod kuće.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Od ranog jutra zaokupiće vas pozivi i poruke, i izvesne su velike aktivnosti. Lako ćete se dogovarati sa onima sa kojima dođete u kontakt. Iskoristite svoju ubedljivost i u emotivnom segmentu – vreme je da budete konkretniji kada je jedna osoba u pitanju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Odlično se osećate i krenućete u akciju. Velike mogućnosti da tokom ovog dana dođete do važnog dogovora. Takođe, otvorene su vam predispozicije za više priliva. U emotivnom segmentu bićete vrlo emotivni i željni kontakta sa voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Uspeli ste da pokrenete neke ljude i sigurno je da će vam oni izaći u susret po pitanjima koja su vam važna. Često ćete tokom ovog dana razmišljati o jednoj osobi – želja i potreba da se nešto dogodi u ovoj priči postajaće sve jača..

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Uzalud ćete pokušavati da ubedite neke ljude. Ako je neko nezainteresovan da vas čuje, nemojte uzalud trošiti reči. Pustite neka svako radi onako kako misli da treba. Preko poslovnog segmenta danas možete započeti otvorenije flertovanje sa nekim.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Bićete u velikim pripremama, jer vas očekuje poslovni sastanak ili dogovor, gde ćete želeti da budete u potpunosti spremni. Proverite da li je sve u redu sa papirima koji su vam važni. U emotivnom segmentu velike mogućnosti za dogovaranje susreta.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Potrudite se da budete odgovorniji, jer je moguće da ćete na neke bitne stavke zaboraviti. Bolje ste raspoloženi u drugom delu dana, a tada je pravi momenat i za emotivni susret. Kod vas je prisutna velika strast i jedva ćete čekati da se vidite sa partnerom.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.