dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.06.2024.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Ovaj dan donosi sporije odvijanje situacija koje su vam bitne. Non stop ćete imati osećaj da vas koče, ometaju, postavljaju prepreke. Trebaće više truda da biste neka pitanja rešili. U emotivnom delu – blaga neuravnoteženost sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Spremni ste na svaku vrstu dogovora ili kompromisa kada je poslovni segment u pitanju. Takođe, imate odlične ideje I kreativna rešenja koja biste trebali da podelite sa zainteresovanima. Emotivni partner vam danas priređuje neko lepo iznenađenje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Polako izlazite iz problematičnih situacija u poslovnom segmentu. Dolazite u kontakt sa nervoznim ljudima, ali vi nemojte reagovati, ne “natežite se” sa nedokazanim I tvrdoglavim osobama. Voljenu osobu danas možete pozitivno iznenaditi svojim postupcima.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Odmah od jutarnjih sati moraćete da napravite izmene u rasporedu I svojim planovima. Neočekivani događaji vas guraju na drugu stranu. Pomalo napet, ali podsticajan dan je pred vama. U emotivnom segmentu – slaganje sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Odlično raspoloženje, velika inicijativa I jako samopouzdanje obeležiće dan koji je pred vama. Aktivirajte se, budite u pokretu, angažujte se – jer možete završiti više nego što ste planirali. U emotivnom segmentu – divan dan za flertovanje, za osvajanje, za ljubav…

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Veliki deo obaveza uspećete da završite već u prepodnevnim satima, ali to ne znači da možete da se opustite. Idu vam svakako I obaveze koje niste očekivali ili će vas nadređeni angažovati da mu pomognete. Emotivni partner je raspoložen I predusretljiv prema vama.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Prija vam današnji dan. Od saradnika imate pozitivne reakcije i korektnu saradnju i moći ćete da obavite svoje obaveze u miru i dobroj atmosferi. Iako je emotivni partner i dalje nedefinisan po nekim pitanjima, u suštini vam sa njim stoji korektna komunikacija.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U potpunom ste miru I skladu sami sa sobom. Znate šta je ono što morate uraditi i nemate nameru da odustanete dok ne ostvarite svoje ciljeve. Opustite se malo u kontaktu sa voljenom osobom, suviše ste okrenuti poslu i ne dajete dragom biću dovoljno svoje pažnje.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Bićete zadovoljni dešavanjima tokom ovog dana, ali i onim što ćete vi uraditi. Vaši planovi idu ka realizaciji i nadate se da ćete konačno moći da odahnete. U večenjim satima stoji odlična emotivna prilika. Obavezno izađite sa prijateljima.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

U dobrom ste raspoloženju, mirni, stabilni, spremni da se bacite na posao. Neko će od kolega pokušati da vas uvuče u raspravu, ali vi trenutno nemate nameru da gubite vreme na to. U kontaktu sa voljenom osobom pokažite više nežnosti i razumevanja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Neke stare greške mogu isplivati na površinu, ali ćete brzo uspeti da ovo ispravite i regulišete. Odnos sa voljenom osobom je više nego korektan. Stoji jaka mogućnost dogovora oko zajedničkih planova.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Sve što je vezano za poslovni segment funkcioniše bez većih problema. No, ono što je vezano za emocije je trenutno vaša « bolna tačka ».  Došlo je do nekih promena u dogovorima sa voljenom osobom i vi ste momentalno « pali ». Preuveličavate bez potrebe.

Autor horoskopa: Olga Savić

Link ka fb stranici: facebook.com/olgasavicastrolog

Link ka blogu: venerasapapilotnom.com

RECEPT ZA PITU OD SPANAĆA
Prethodni artikal
PITA OD SPANAĆA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.