dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.07.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neko sa posla vas jako nervira svojim ponašanjem. Niste u baš strpljivom raspoloženju tokom ovog dana, pa je moguće da nećete moći da se uzdržavate. Ne budite arogantni prema drugima, to stvara pogrešnu sliku o vama. U ljubavi ste impulsivni I nemate takta.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Vaši predlozi danas mogu biti zanimljivi sagovornicima, ali je potrebno da nastupite sa više samopouzdanja. Ovo je važno I za poslovni I za emotivni segment. U polju emocija – danas može doći do komunikacije sa jednom osobom koja vam je simpatična od ranije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas možete biti dosta impulsivni I tvrdoglavi u kontaktima sa kolegama, ali ovo ponašanje možete preneti I u razgovore sa poslovnim saradnicima ili klijentima. Ovakvo ponašanje vam danas može pokvariti I susret sa partnerom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Danas ste u potpunosti okrenuti obavezama, jedini je problem što ćete zbog manjka vremena, veći deo dana provesti užurbano I pod stresom. U odnosu sa voljenom osobom biće potrebno da se opustite I pokažete više emocija I pažnje. Nemojte dozvoliti da nervoza utiče na vas.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nemogućnost da uskladite poslovne obaveze sa ličnim planovima. Šta god da ste drugima obećali, moraće da bude pomereno – jer danas imate vremena samo za ono što vam je najbitnije, a to je posao. Emotivni partner pokazuje razumevanje, mada će vam staviti do znanja da očekuje više.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ono što je izgledalo kao relativno lako za ostvariti, sada vas stavlja na muke. Ni vi niste baš sto posto skoncentrisani pa vam promiču bitni detalji vezani za posao koji obavljate. U odnosu sa voljenom osobom trudićete se da zaobiđete ozbiljnije teme jer sada ne možete još I time da se opterećujete.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Malo je verovatno da će vaše oslanjanje na pomoć od strane drugih danas biti uspešno. Ljudi su spremni da vas ostave da se snalazite sami, I to danas, kada vam je bitno da napravite jedan ozbiljan dogovor. Baš I niste raspoloženi u kontaktu sa voljenom osobom. Samo strast funkcioniše kako treba.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Malo vas nervira nadređeni kao i pojedine kolege, ali zarad mira u radnom okruženju rešavate da prećutite ono što biste inače želeli da kažete. U emotivnim odnosima razmimoilaženje sa voljenom osobom. Vi hoćete jedno, ona drugo. Nema dogovora.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Neko za vas danas ima jako korisne savete, informacije, ili vam pak može pribaviti dokumentaciju ili papire koji su vam potrebni. Prijateljska usluga koja će vam pomoći u današnjim obavezama. U odnosu sa voljenom osobom izbegavate pitanja koja ona nameće, potrebno vam je samo njeno prisustvo.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Postoje osobe koje će se tokom današnjeg dana pojaviti kao kočnice u onome što morate završiti, obaviti. Biće teško izaći sa današnjim situacijama na kraj. Niste raspoloženi za partnera, trenutno vam je sve ono što se vezuje za posao prioritet.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Dok drugi pokušavaju da kritikuju vaš način rada ili vam ometaju koncentraciju upadicama, vi se trudite da vam sve ovo na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Vodite trenutno neku svoju politiku zvanu – ja na prvom mestu, pa svi ostali. Ovo je najpametnije što možete uraditi.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Posla preko glave, a nervoza steže od ranog jutra. Moguće su distrakcije, kvarovi, problemi sa tehničkim sredstvima, računarima. Kad izađete sa posla imaćete utisak da ste ceo dan proveli radeći u rudniku. I ko još ima volje pored ovoga da se vidi sa voljenom osobom?  

Izvor :link ka fb stranici: httpss://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: https://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 30.09.2020.