dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.07.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Čućete informacije ili dobiti potvrdu onoga što vam je bitno. Neke lepe vesti stižu do vas i ceo će dan proći u pozitivnom uzbuđenju. Ako želite kontakt ili susret sa bivšim partnerom, onda sada koristite priliku. I druga strana priželjkuje kontakt.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

U potpunosti ste posvećeni poslu i obavezama. No, drugi će odugovlačiti sa svojim delom posla, pa će vas na taj način usporavati. Nemojte previše preispitivati partnerovo ponašanje. Suviše se opterećujete razmišljanjima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Malo predaha od situacija iz prethodnih dana. Ako ste u međuvremenu napravili neku grešku, danas je pravi momenat da je ispravite jer ste fokusirani i precizni. I u emotivnim relacijama budite više posvećeni komunikaciji sa voljenom osobom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Svesni ste da imate velike obaveze, ali danas lakše izlazite na kraj sa njima. Iskoristite ovo vreme da odradite i sve ono što ste propustili. Dan je odličan za sve vezano za emotivne kontakte, bilo sa bivšim partnerima, bilo sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Jedan od onih dana kada se sve nekako rešava samo od sebe. Odlični momenti i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Dan je idealan za susret sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva, jer šarmirate bez problema i sa lakoćom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Najviše ćete se fokusirati na privatne obaveze koje ste odlagali. Poslu ćete posvetiti samo onoliko vremena koliko je to neophodno. U porodičnim i bračnim relacijama pravi je trenutak da se smire strasti, da se porazgovara i da padnu dogovori.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sve što pokrećete polazi vam za rukom. Zato ne sedite, nego ga iskoristite. Ovo važi ne samo za poslovni, već i za emotivni segment. Na nekog ste odavno „bacili oko“ i sada je momenat da ovu celu priču i pokrenete. Slušajte sebe.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Saradnik, sa kojim ste do pre neki dan imali probleme, sada je odjednom na vašoj strani i podržava vas. Sleduju vam i pohvale za dobro odrađen posao. Emotivno ovo baš i nije savršen dan, zato što ste previše usmereni na sebe i svoje potrebe.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Možda ćete morati neke stvari da odradite opet, ali vam to neće pasti teško. Više vam leže saradnje sa ljudima koji su slični vama, sa kojima ne morate da se ubeđujete. Emotivni partner ima fenomenalne ideje i možda bi trebalo da ga saslušate.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Možda ćete morati da se bakćete nekim sitnicama ponovo i da neke manje greške ispravljate, ali vas prati dobro raspoloženje i ovo neće uticati na njega. Voljena osoba je vrlo raspoložena da se potrudi oko vas I prijatno vas iznenadi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Neke fine poslovne situacije će krenuti neočekivano a moguć je i lep novčani priliv. Dobre informacije iz inostranstva. Sa voljenom osobom danas izađite, potrebno vam je da oboje malo uživate potpuno sami u zajedničkim trenucima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Najveći deo obaveza uspešete da završite u prepodnevnim satima, koji su najproduktivniji deo vašeg dana. Ukoliko nemate emotivnog partnera, veče će vam doneti jako podsećanje na prošlost, ali i mogućnost kontakta sa bivšom ljubavi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Recept za riblju čorbu
Prethodni artikal
RIBLJA ČORBA

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.