dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.08.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu I otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Neke situacije na poslu su komplikovanije i zahtevaju više vaše pažnje. Ako radite sa novcem danas povedite računa, jer su mogući gubici. U emotivnim odnosima se može uvući crta ljubomore. Moguće je da partneru počinje da smeta nešto što vi doživljavate samo kao zanimljivu komunikaciju.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Dosta posla je pred vama tokom današnjeg dana, ali vi ipak imate dovoljno energije za sve. Ne samo to, želite da se dokažete, pa ćete se dodatno truditi. Neko vas podstiče da mu se otvarate ali sa druge strane ne želi da vam otkriva bitnije stvari o sebi. Intrigira vas sve ovo.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vaša neopreznost ili neodgovornost može vam doneti materijalni gubitak. Ne samo to, povedite računa o svojim saradnjama, postoje tendencije da ovde dođe do razmimoilaženja. U odnosu sa voljenom osobom se ponašate isključivo i ne pokazujete dovoljno dobre volje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Verovatno ćete danas morati da se posvetite nekom problemu na poslu koji ste do sada pokušavali da izbegnete. Ako očekujete da će ovo proći lagano, očigledno je da se uzalud nadate. Bole vas neke situacije sa voljenom osobom, ali ne znate na koji način da joj skrenete pažnju.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nalazite se u cajtnotu po pitanju posla, a još više vam smetaju neki ljudi koji vam svojim prisustvom i upadicama odvlače pažnju. Pokušajte da se skoncentrišete na ono što vam je prioritet. U emotivnim odnosima ponavljaju se neke loše situacije. Ne znate šta da uradite.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Sve se odvija neopisivo sporo da vam prosto dođe da iskočite iz kože. Na sve ovo, kolega ili poslovni saradnik je u poslednjem trenutku rešio da promeni mišljenje po pitanju jednog posla. Baš ste se smorili. Niste raspoloženi da se susretnete niti da komunicirate sa emotivnim partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ste nervozni i pod pritiskom i teško ćete podnositi i poslovne okolnosti ali i kolege i saradnike. Smatrate da je sa nekim ljudima nemoguće uklopiti se, koliko god vi to pokušavali. Bićete nervozni i u odnosu sa emotivnim partnerom, pa ga možete optužiti za flertovanje sa drugima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Nepovoljan dan je pred vama, prvenstveno zbog toga što se možete iznervirati. Moguće je da je u pitanju papirologija koja je odjednom počela da koči, ili su do vas došle informacije koje su vas iznervirale. Šta god da je tačno, ne povlačite ishitrene poteze i pokušajte da se smirite malo.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Opterećeni ste nekim dešavanjima na poslu koja remete vašu koncentraciju i odvlače vam pažnju. Moguće je da niste vi direktan učesnik, ali će se ovo svakako odraziti i na vas. Uznemireni ste zbog toga što partner najavljuje da mora da ozbiljno porazgovara sa vama.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neko vas je doživeo kao suparnika ili kao rivala i tako se i ponaša, prilično takmičarski. Smatrate da tome svakako nije mesto u radnoj sredini i pokušavaćete da skrenete pažnju toj osobi. Iskreno, ne bih rekla da će od toga biti bilo kakve vajde. Bolje zanemarite ovakvo ponašanje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas vas čeka bitan razgovor ili poslovni sastanak, ali daleko od toga da mislite da ste spremni na to. Trudićete se ako možete da ovo odložite, jer osećate da niste dovoljno dobro izanalizirali sve niti spremili dokumentaciju na pravi način. Malo nervoze u emotivnim odnosima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Pri kraju ste jednog velikog posla i zaista osećate da ste na izmaku snaga. Ipak, još uvek vas drži to što znate da će priznanje ili materijalna nadoknada za ovo biti vredni truda. Opterećeni ste time što vas partner pritiska da se susretnete, a vi nemate niti snage niti volje za tako nešto.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 25.04.2021.