The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu astrološku prognozu za danas.Šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Danas vas čeka gomila obaveza koje niste završili u prethodnim danima, a obavljanje svega ovoga će vam teško pasti. Vi ste dan isplanirali drugačije, i moguće je da ćete svoje planove sada morati da promenite. No, za ovo ste i sami krivi – ostavljali ste sve za sutra i zanemarivali posao...

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Pre nego što krenete u raspravu sa saradnicima, prvo proverite da nije možda greška do vas. A to je sada itekako moguće. Prema tome, ne dižite tenziju bez preke potrebe. Ubeđeni ste da voljena osoba krije nešto od vas. Umesto što dramite, sedite i porazgovarajte normalno i otvoreno.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Vi ste danas raspoloženi da provedete vreme sa članovima porodice ili sa voljenom osobom. Međutim, izvesno je da ćete neke obaveze morati da odradite, a one će vam oduzeti više vremena nego što ste očekivali. No, makar je veče u potpunosti otvoreno i samo „vaše“. Iskoristite ga za izlazak.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Ako danas morate da završite neke obaveze, definitivno je da će vam to teško pasti. Niste ni malo u fazonu za posao, i moguće je da ćete pokušati da zamolite kolegu da vas zameni. Danas možete napraviti dogovor sa osobom koja vam se dopada, čak se i susresti u večernjim satima.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas vam ljudi lako kvare raspoloženje. Moguće je da će poslovni saradnik zaboraviti na dogovor ili obećanje koje vam je dao, što će vas jako iznervirati. Takođe – moguće je da ćete morati da „skratite“ vreme za jedan emotivni susret, zbog porodičnih ili privatnih obaveza koje morate završiti.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Mnogo se bolje osećate nego u prethodnim danima. Vaše dobro raspoloženje i želja za pokretom su se vratili, pa ćete jako požuriti da završite sve ono što ste propustili. Takođe, popodnevni sati su vreme da se vidite sa nekim ljudima kojima ste to odavno obećali. Odlično i za flertovanja sa suprotnim polom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Bićete više nego raspoloženi u prvom delu dana, i tada lako možete ostvarivati i poslovne kontakte, ali i pokrenuti priču sa nekim ko vam je interesantan. Večernji sati su nešto statičniji, moguće je da nećete uspeti da ostvarite planove za izlazak. Prijatelji ili emotivni partner vas mogu oneraspoložiti.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

I vama je dan odličan sve do kasnih popodnevnih sati. Spremni ste za akciju, bilo da je ona poslovne ili emotivne prirode. Međutim, ako ste isplanirali susret sa voljenom osobom ili prijateljima u večernjim satima, verovatno nećete otići. Možete biti pospani ili imati probleme sa glavoboljom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Mirni ste, ali niste u nekom posebnom raspoloženju. Moguće je da su uzbuđenja iz prethodnih dana ostavila traga na vama, pa vam je danas potrebno da se malo „isključite“ i distancirate od svih. Objasnite voljenoj osobi da vaše povlačenje ne bi shvatila na neki lošiji način.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vrlo ste angažovani tokom današnjeg dana, ostvarujete lako kontakte sa saradnicima i moguće je da ćete dogovoriti i jedan važan susret. Možete malo nervirati kolege svojim konstantnim podsećanjima da kasne sa obavezama. U emotivnim relacijama danas vladaju mir i stabilnost.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste u velikim razmišljanjima, pravite taktike, planove i počećete da kontaktirate osobe koje vam mogu pomoći da ovo i ostvarite. Malo ste manipulativni u odnosu sa voljenom osobom. Želite nešto, ali nećete da to otvoreno i kažete, pa ćete „navoditi“ partnera da sam zaključi šta vam je potrebno....

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas možete napraviti izuzetne dogovore sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. U pitanju je poslovna ponuda koja bi mogla biti jako isplativa za vas. Danas vas hoće sve ono što je vezano za novac, pa se aktivirajte i iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže. Podsetite i svoje dužnike na sebe...

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: