dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.09.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Sve ono što ste započeli prethodnih dana danas će dostići kulminaciju i razrešenje i izgleda mi da ćete u potpunosti biti zadovoljni time kako se sve odvija. Pravite strategiju kako da se približite osobi koja vas neodoljivo privlači.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas biste trebali da budete nešto oprezniji po pitanju finansija, jer su mogući gubici, pa vam se nikako ne preporučuju veća ulaganja. Takođe – moguće je da nećete dobiti novac koji ste očekivali. Posvetite se osobama koje su vam bliske.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Bilo bi dobro da ne reagujete impulsivno, već da budete prilagodljivi u dogovorima i komunikaciji sa saradnicima. Sve može proći bolje od onoga što ste očekivali. Emotivni partner je posesivan i opterećivaće vas ljubomorom.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Previše planirate, a u isto vreme se opterećujete detaljisanjem i moguće je da na kraju ništa konkretno nećete ni uraditi. Neke situacije ćete ipak morati da pustite da se odvijaju same od sebe. Emotivni segment je danas vrlo intenzivan.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Ni malo niste zadovoljni kako se odvija jedan dogovor ili saradnja, ali trenutno ne možete ništa konkretnije uraditi da biste stvari okrenuli u svoju korist. Preterana očekivanja prema emotivnom partneru. Prezahtevni ste.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Brinete se zbog poslovnog dogovora i razmišljanja o tome kako da pokrenete situaciju će vas okupirati. Sada je vaš uticaj zanemarljiv, jer postoje okolnosti koje vam nisu poznate. Možda nećete biti voljni da se posvetite partneru.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Pred vama je veliki broj obaveza. Nešto od ovoga će vam izgledati kao prepreka koju ne možete prevazići, ali ćete biti iznenađeni da sve ipak dolazi na svoje mesto. Emotivno prilično stabilno. Raspoloženi ste I dobre volje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Toliko ste opterećeni nekim poslovnim pitanjem, da ćete više od pola dana provesti u razmišljanjima kako da ovo rešite i više manje se vrteti u krug. Sledi vam jako zanimljiv susret u popodnevnim ili ranim večernjim satima.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Moraćete da posvetite dosta vremena situacijama koje smatrate nebitnim. Ipak, posao od vas to zahteva i vi ćete se nevoljko prilagoditi. Moguće flertovanje sa nekim koga znate kroz posao ili sa osobom sa kojom vas je upoznao prijatelj.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas se možda neće baš sve odvijati onako kako ste zamislili, ali nemate posebnih razloga za neraspoloženje. Posvetite se zaostalim obavezama. Nešto slabija komunikacija sa voljenom osobom, zbog njene opterećenosti obavezama.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Noviteti koji dolaze od strane autoriteta izazivaju u vama dvojako raspoloženje. Niste sigurni da li treba da se radujete ili da budete zabrinuti. Pustite, sačekajte da vidite u kom pravcu ovo ide. U emotivnom segmentu naglašena ljubomora.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako su vam početkom dana vaši planovi izgledali kao preterani, ipak će na kraju radnog vremena ispasti da ste ostvarili i više od očekivanog. Slede vam i šanse za vanrednu zaradu. Voljena osoba vas prijatno iznenađuje inicijativom.  

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.