dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.10.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Iako ste mislili da ste jedan posao ili obavezu završili, danas ćete ipak morati da se dodatno angažujete oko toga. Iskoristite pozitivnu energiju koja je u ovom periodu vezana za one sa kojima ste bliski, pozovite prijatelje ili simpatiju na druženje kod vas.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Očekivali ste da će neke stvari ići lakše, i malo vam je naporno da se angažujete. Ipak, neće biti potrebno mnogo truda da se ono što ste planirali završi. Dan je odličan za komunikaciju sa voljenom osobom ili za flertovanje sa nekim ko vam je simpatičan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Pozitivno raspoloženje će vas držati tokom celog dana, iako će biti par situacija koje će vas iznervirati ili izbaciti na kratko iz takta. Partner želi vaše prisustvo, ali vi imate poziv i od prijatelja. Biće teško uklopiti i jedno i drugo.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Nadređeni, ali i poslovni partneri danas vam mogu nabaciti mnogo više obaveza i zadataka nego što realno možete da postignete. Smeta vam ljubomora i posesivnost koju partner pokazuje, ali pokušavate da nekako izbegnete raspravu na ovu temu.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Okupiraće vas obaveze i nećete biti u mogućnosti da realizujete planove. Biće par zbunjujućih i konfuznih situacija tokom dana, sačuvajte prisebnost. Jednoj osobi na suptilan način šaljete signale da ste zainteresovani. Dobijate pozitivnu reakciju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Danas ćete uspeti da završite sve što ste planirali u poslovnom segmentu. Moguće je da će vam i neko od kolega priskočiti u pomoć. Morate ispoštovati ljude kojima ste obećali susret i malo je verovatno da ćete uspeti da se vidite i sa partnerom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Imate blagi problem da se usaglasite sa ljudima koji su vam poslovno važni. Nisu ovo neka strašna razmimoilaženja, više nerazumevanje. Želja da se vidite sa nekim je jaka, ali nemojte biti razočarani ako ova osoba zbog obaveza ne uspe da vas ispoštuje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Povremeno će se javljati nervoza zbog obaveza. Nemojte sebi pokvariti dan time što ćete dozvoliti da budete uvučeni u kancelarijske svađe.  U svojim emotivnim relacijama danas pokazujete određenu distanciranost ili zlovolju.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Dosta toga ste isplanirali, ali nemojte računati da ćete lako izaći na kraj sa poslovnim situacijama. Biće povremeno napornijih trenutaka, a postoji i blaga zabrinutost zbog nekog troška. Kontakt sa emotivnim partnerom je zasnovan na strasti.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neraspoloženi ste, mada nemate pravih razloga. Vaše su pozicije stabilne i možete biti zadovoljni postignutim. Što se emotivnog segmenta tiče, danas su naglašeni posesivnost i ljubomora, ali i želja da  potčinite partnera svojoj volji.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Kolega neće ispuniti obećanje koje vam je dao i bićete dosta loše raspoloženi, jer ste računali na ovu uslugu od njega. Neko sa posla pokušava da pokrene priču sa vama, zanimljivo vam je, ali za sada ne očekujete ništa specijalno od ovoga.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako ste dosta nezadovoljni kompletnom poslovnom situacijom, pokušavate da se izdignete iz trenutnog raspoloženja. Emotivni deo je dobro postavljen, i voljena osoba će pokušavati na svaki način da vam se približi i oraspoloži vas.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.