The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Pri kraju ste većeg poslovnog projekta ili obaveze i primećujete da se tempo znatno ubrzava. Dobro ste raspoloženi, ali računajte da će vam današnji poslovni dan oduzeti veliku količinu energije. Najbolje je da popodne i veče provedete u opuštajućoj atmosferi. I partner je dobrodošao...

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Ako očekujete da će neko od kolega sam da se ponudi da vam pomogne, brzo ćete shvatiti da se uzalud nadate. Umesto da ćutite i sve radite sami – zatražite pomoć. U odnosu sa voljenom osobom takođe je potrebno da kažete i one dobre, ali i loše stvari. Ne komplikujte ćutanjem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas ćete teško izaći na kraj sa obavezama, ali i sa ljudima sa kojima radite. Vi lično ste nefokusirani u potpunosti, a sa druge strane – od vas se zahteva velika prisutnost i posvećenost. Uglavnom ćete se vrteti u krug.  Osoba kojoj se dopadate duže vreme, povući će danas konkretniji potez prema vama.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Čini vam se da šta god da radite i koliko god da se trudite, samo se vrtite u krug po pitanju nekih obaveza. Odnos sa kolegama je danas vrlo komplikovan. Mogući su nesporazumi. Sklad i zajedništvo vladaće danas u vašim emotivnim relacijama. Najbolje je da provedete vreme van kuće, u izlasku.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Rešili ste da danas pokažete svima od kakvog ste materijala sazdani. Vaša velika usmerenost na obaveze i aktivnost je odlična, ali to ne znači da ćete lako završiti sa onim što imate. Može vam se danas javiti neko sa kim već dugo želite da ostvarite pravi kontakt i komunikaciju.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Ako možete, iskoristite ovaj dan za lakše obaveze, jer je evidentno da ćete se teško fokusirati na detalje i komplikovane stvari. Mozak vam „bruji“, napeti ste i potrebno vam je više odmora nego inače. Na žalost, ni kod kuće nećete uspeti da ostvarite potreban sklad sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Danas ćete morati da budete u pokretu. Moguće je da ćete morati da trčite na sto mesta odjednom, a pojedinima će se otvoriti i kraći poslovni put, na koji ćete prilično nerado otići. Sa voljenom osobom u večernjim satima ostvarujete jedan divan susret. Prisustvo partnera vas smiruje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U potpunosti ste usmereni na poslovni segment. Ažurni ste, efikasni, i sve možete odraditi na vreme. Neke situacije vam idu na ruku, pa može kapnuti i finansijski priliv. Pravi momenat je da se pokrenete prema osobi koja vam je jako interesantna.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Uspeli ste da sredite dosta toga što vam je prioritet. Odličan dan da se usmerite na poslovne, ali i na lične obaveze. Tranzitni Mesec u polju doma doneće promenljivo raspoloženje sa ukućanima u popodnevnim satima. Možete biti neaktivni i pomalo odsutni u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Pravi je momenat da se bacite na posao i završite obimnu papirologiju koju već neko vreme odlažete i stavljate na stranu. Potrebna je velika koncentracija za ono što morate obaviti. Komunikacija sa jednom osobom vam je u isto vreme zbunjujuća i jako privlačna.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Sve ono što ste propustili da odradite tokom prethodnih dana, sada će vam odjednom doći na dnevni red. Baš vam i nije do posla, tako da ćete to što imate otaljati i nadati se najboljem...Jako vam prija komunikacija sa osobom koja je već neko vreme u vašim mislima...

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ni vi sami ne znate kako se osećate danas. Čas ste euforični, čas neraspoloženi, čas u potpunosti smoreni i u nekim svojim razmišljanjima. Doduše, trudićete se da se to ne odrazi na vaš poslovni život. Moguće je da vas muči situacija vezana za voljenu osobu. Teško da ćete je danas uspešno rešiti.

 

 

 

 

 

Izvor: www.mojastrolog.rs

Komentari: