dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.11.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prvom delu dana ćete imati osećaj da teško izlazite na kraj sa svim situacijama. Energija će se promeniti u popodnevnim satima, kada ćete se osećati podsticajnije, spremni da budete u pokretu i okruženi dragim osobama.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ćete rezimirati sve ono što ste postigli u prethodnoj nedelji. Niste nezadovoljni, ali ćete smišljati načine da neke stvari promenite i poboljšate. Povremeno varnice u komunikaciji sa voljenom osobom, ali brzo pomirenje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Burna radna nedelja je iza vas, malo ste premoreni a teško je da ćete imati mogućnosti da se odmorite i opustite. Ili ste nekome dali obećanje ili imate društvenu obavezu koju morate ispuniti. Kako dan bude odmicao – sve ste bolje.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Prepodne vam je mirno, statično, ali to će vam odgovarati pošto vam je potrebno da se opustite. Učinite danas nešto za sebe, odmorite se dobro, jer mi se čini da ćete u večernjim satima opet biti u nekoj „akciji“ moguće sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Danas ćete moći da se posvetite sebi i ukućanima. Prilično ste iscrpljeni, pa će vam odgovarati mirna i opuštena atmosfera. Napunićete se pozitivne energije dovoljno da u popodnevnim satima možete da ostvarite sastanak koji vam je zanimljiv.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

U toku prepodnevnih sati očekuje vas gužva i obaveze koje niste planirali. Taman ćete misliti da ćete morati da jurcate ceo dan, ali će vas popodne ipak razuveriti. Tada je itekako moguće da se posvetite ukućanima, porodici, odmoru.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ako kažemo da ste rešili da se opustite i posvetite sebi, to verovatno kod vas znači da ćete potrošiti veću sumu novca, jer je za vas trenutno najbolji način za tako nešto – kupovina i izlazak sa prijateljima. No, evidentno je da je pred vama podsticajan dan.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pred vama je savršen dan za posvećenost sebi. Nekako ste tokom prethodne nedelje svoje potrebe potiskivali u drugi plan, a sada shvatate da vam je potrebno da se opustite. Verovatno ćete se povući u kuću, čitati, odmarati se.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

I vi ćete biti okupirani obavezama i smatrati da nećete uspeti da pronađete vremena da udovoljite sebi i izađete negde sa društvom ili sa voljenom osobom. Ipak popodne donosi dobre mogućnosti baš za tako nešto, jer ćete biti spremni na akciju.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Danas predstavljate šarmantno, zanimljivo i podsticajno društvo i više osoba će poželeti da bude u kontaktu sa vama. Ipak, vi ste nekako najviše raspoloženi za najbliskije prijatelje ili za voljenu osobu i njima ćete posvetiti najveći deo svog vremena.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas sve polako, sve natenane. Daćete sebi vremena da se odmorite, naspavate, protežete u krevetu koliko god to budete mogli. Tako opušteni spremni ste prvenstveno za izlazak ili za druženje sa prijateljima. A možda i neki šoping padne kao opcija.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Vaši su planovi više nego dobri, ali u prepodnevnim satima ćete morati da se ubrzate ukoliko imate nameru da ih sve i ostvarite. Nemojte smetnuti sa uma da će popodne doneti nepredviđene situacije, pa ćete se odjednom naći u žurbi.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.