dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.11.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nervozni ste i napeti zbog situacija koje se dešavaju na poslu. Možda nije sve toliko loše koliko se vama na prvi pogled čini. Povedite računa u komunikaciji, budite korektni prema drugima da bi i oni bili prema vama. Ovo važi i za emotivnog partnera.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Događaji se smenjuju kao na traci. Kao da ne možete da odahnete, uhvatite pet minuta za sebe. Biće ovde i lepih iznenađenja, ali i dešavanja koja će vas zbuniti. Mogući su nesporazumi u partnerskim odnosima. Kontrolišite svoje reakcije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Zbunjeni ste razvojem pojedinih situacija u poslovnom segmentu. Još uvek niste sigurni da li biste trebali da se radujete ili ne. Sačekajte, naredni dani će doneti razjašnjenje. Razmišljate o nekim partnerovim postupcima ili rečima i analizirate ih.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Biće dešavanja koja će vam em ići na ruku, em jako prijati – ali biće i onih drugih zbog kojih ćete se razbesneti ili smoriti. No, generalno gledano – produktivan dan. Moguće je da će susret sa partnerom ili simpatijom biti odložen zbog obaveza.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Nedoumice na koji način da rešite situacije koje vas okupiraju. Iako se vama to tako ne čini, rešenje jeste blizu, ali je moguće da će do njega doći tek u narednim danima. Neko preko posla vas je zainteresovao. Izgleda da ni druga strana nije ravnodušna prema vama.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Dan koji donosi gomilu odlaganja, prolongiranja, otežanja. Ništa nećete moći da uradite iz prvog puta a ta ponavljanja će vas opterećivati. Bitno je da uložite trud a rezultati će svakako doći. Iako to pokušavate da maknete, osećate ljubomoru i nesigurnost.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Sve vam se vrti oko finansija. Iz nekog razloga, očekivani priliv nije stigao i vi počinjete da paničite. Samo malo strpljenja, ovo će biti regulisano, možda već tokom sutrašnjeg dana. Dan jakih strasti, pomešanih sa nesigurnošću koju trenutno osećate.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Čini vam se da vam se novac  samo izvlači iz džepa. No, ima šanse da napravite par lepih dogovora od kojih možete ubuduće zaraditi. Komunikacija sa osobom koju volite je prilično zbunjujuća i konfuzna. Moguće je da će biti nesporazuma.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Iako ovaj dan neće doneti posebna dešavanja, vi ćete imati pozitivan osećaj i dobro raspoloženje. Kao da osećate da će sve biti po vašim planovima, iako to sada možda tako ne izgleda. Razmišljate o jednoj osobi i nadate se skorom susretu.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Neko će se uvrediti na vaše reči, iako neće imati pravih razloga i iako vi niste imali lošu nameru. Oni oko vas su prilično osetljivi, pa pokušajte da nastupate sa što više takta. Ista situacija važi i u emotivnim odnosima – manje pričajte, više se volite.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas ste skloni preteranim reakcijama i dramatičnim nastupima. Lako vas je izbaciti iz takta, ali posle trenutne burne reakcije nastupa smirenje i pokušaj da izgladite situaciju. Ne komplikujte sami sebi ni poslovne a ni emotivne odnose.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Iako ste milion posto ubeđeni u pravu, vrlo je moguće da grešite. Bićete skloni da ubeđujete sve oko sebe, pa čak i da se upustite u raspravu. Mnogo neplaniranih, zanimljivih dešavanja za vas. Jedan neočekivan susret može vam ulepšati dan.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.