The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Raspoloženje je dobro, ali nemojte smetnuti sa uma obaveze koje imate. Moguć je pritisak od strane poslodavca ili saradnika. Emotivni partner je opterećen obavezama i nije raspoložen za vaše promene raspoloženja.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Danas ste vrlo posvećeni obavezama i odgovorni, čak previše pa možete sami sebi napraviti pritisak i tenziju u pokušaju da sve stignete pre vremena. Lepi zajednički momenti sa voljenom osobom, mada će vas povremeno nervirati njena brzopletost.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Brza promena planova i teško prilagođavanje ovakvim situacijama je ono što vas očekuje tokom današnjeg dana. Nervoza zbog finansija. Kasne popodnevne i večernje sate iskoristite za partnera ili za druženje i susrete sa prijateljima – opustiće vas.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Saradnici su danas dosta zahtevni, ali umete da se prilagodite i pristupite im na pravi način, iako ste prilično nervozni zbog pritiska na sebe. Moguće su varnice i privlačnost prema osobi sa kojom sarađujete ili koju upoznajete preko posla.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Dobra inspiracija i lako pronalaženje kvalitetnih rešenja za poslovne situacije. Velike mentalne aktivnosti će vas ipak iscrpeti i oduzeti vam dobar deo energije. Da biste se „povratili“ – posvetite večernje sate sebi, partneru ili društvu.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Neki sitniji problem finansijske prirode može vas na kratko oneraspoložiti. No, generalno gledano – dan je produktivan i povoljan po vas. Neko vas jako privlači i osećate potrebu da sa ovom osobom produbite kontakt i komunikaciju.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Nešto teže funkcionisanje tokom ovog dana. Prethodni period vas je dosta istrošio i iscrpeo i danas ćete funkcionisati na mišiće. Bilo bi dobro da ovaj dan posvetite sebi i dobro se odmorite. Prijaće vam kućna, porodična atmosfera i opuštenost.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Danas se sve dešava previše brzo i nepredvidivo što vas može iznenaditi, iako ste očekivali pred sobom jedan aktivan dan. Neko pokazuje jako interesovanje prema vama i trudi se da vas animira, ali vi ne žurite nigde.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Danas će sve u poslovnom segmentu funkcionisati više nego dobro, osim finansijskog dela. Tu vas ili čeka problem sa naplatom ili ćete potrošiti više nego što biste smeli. Dan jeste dobar da se opustite i uživate, da posvetite svoje vreme partneru, zabavi, deci.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Vi biste se danas najradije okrenuli sebi, onome što ste isplanirali, svojim obavezama – ali malo je verovatno da će vas oni oko vas pustiti na miru. Članovi porodice ili partner očekuju da im posvetite svoju pažnju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas će čas situacije ići neverovatno brzo, čas usporiti ili u potpunosti zakočiti. Naravno da vas nerviraju ovakve okolnosti, ali ćete pokušavati da se prilagodite koliko je to u vašoj moći. Dobar momenat za nova poznanstva i za aktivnosti sa suprotnim polom.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Danas ćete se verovatno istrošiti finansijski više nego što biste smeli, ali nećete žaliti. Dan je odličan da izađete, da se provedete, da se opustite – prosto rečeno, da malo ugodite sebi. A to vredi mnogo. Pustite malo sebi na volju.

 

 

 

 

 

Izvor : link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

            link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Komentari: