dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.12.2020.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Opterećeni ste privatnim problemima i teško se fokusirate na obaveze koje morate obaviti. I kolege vam svojim stalnim upadicama samo odvlače pažnju. U kasnim popodnevnim satima ćete malo „doći sebi“ i biti spremni za komunikaciju ili susret sa voljenom osobom.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Nešto u vezi sastanka ili razgovora koji ste danas isplanirali će se promeniti u poslednjem trenutku i pokvariti vam planove. Ni emotivnim segmentom nećete biti zadovoljni jer je više nego verovatno da će partner ili biti distanciran, ili da nećete uspeti da se uklopite i vidite u toku dana.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Danas vam je bitna podrška šefova, zato se potrudite da imate dobru komunikaciju sa njima. Ukoliko vam je potrebna neka vrsta usluge pripremite se da će to ići teže. U drugom delu dana se možete osećati dosta iscrpljeno i nećete biti u fazonu za emotivnog partnera.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Prvi deo dana će vam doneti u isto vreme veliku užurbanost, nemogućnost da uskladite sve svoje obaveze, ali i povremenu konfuziju i „gubljenje“ u tome kome ste šta obećali i šta sve morate završiti. Udahnite par puta duboko i spremite se da rešavate probleme jedan po jedan.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Emotivni partner vas je verovatno od ranog jutra iznervirao nekim postupkom ili promenom u dogovoru i ceo dan nakon toga će vam proći u mutnoj atmosferi. Kao za baksuz – posla ima preko glave. Odradite sve što se postavi pred vas kako znate i umete.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Toliko ste usredsređeni na obaveze koje morate da obavite da verovatno nećete ni primećivati šta se dešava oko vas. Potrudite se da sve odradite na vreme, iako će to povremeno biti dosta težak zadatak. Jedna osoba je zainteresovana za vas i povremeno vam šalje signale.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Ne baš dobri međuljudski odnosi u kolegijalnom okruženju. Možda bi bilo najbolje da se posvetite svojim obavezama i da ne ulazite u rasprave sa ljudima kojima ste okruženi. Nešto napetija komunikacija sa partnerom tokom prepodneva, ali se krajem dana sve smiruje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Imate posla preko glave a neko od nadređenih je krenuo da vam soli pamet od ranog jutra. Pitanje je koliko dugo ćete ovu situaciju moći da oćutite. Nezadovoljstvo zbog emotivnog segmenta. Nekim svojim postupcima možete uvrediti svoju voljenu osobu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Promene u poslednjem trenutku su i inače ono što ne možete nikako da svarite a danas će ih biti više. Sasvim dovoljno da vam zagorčaju radni dan. Pošto ćete biti u mrgodnom raspoloženju, možete se tako postaviti i prema voljenoj osobi.. ne kvarite svoje odnose.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Prvi deo dana će vam biti pod tenzijom i naporan, jer nikako ne uspevate da se uskladite sa partnerima i saradnicima. Ako ste nešto zacrtali, ne odustajte od toga. U emotivnom segmentu dan je savršen za susret sa voljenom osobom ili za kontakt sa nekim ko vam je simpatičan.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Da biste napravili konkretnije dogovore, morate se prilagoditi ljudima sa kojima ste u komunikaciji. A to baš i neće biti jednostavno, pogotovo u prepodnevnim satima. Iako se zbog posla nervirate, u emotivnom segmentu ste potpuno zadovoljni. Tu danas sve ide baš kako treba.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Ne dopada vam se što ste pritisnuti preteranim zahtevima od strane saradnika ili nadređene osobe. Ipak, svesni ste da morate odreagovati na pravi način i napraviti kompromisnu varijantu. Potreba za partnerom je velika, ali ćete teško danas uspeti i da je ostvarite.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Pogledaj još
dnevni horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 27.11.2020.