dnevni horoskop
dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.12.2021.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Nesporazum sa nadređenima. Sada ne možete raditi stvari na svoj način već se prilagoditi. Poziv za izlazak u popodnevnim satima koji ste već dugo očekivali, stiže u najnezgodnije vreme. Potrebno vam je da se opustite I odmorite.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

 Ne dozvolite da kancelarijsko prepucavanje preraste u dublji konflikt I razmimoilaženje sa nekim sa kim radite. Niste zadovoljni količinom pažnje koju dobijate od partnera. Smatrate da u poslednje vreme obraća pažnju samo na sebe.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Našli ste se u centru zbivanja koja nisu lagana. Od vas se očekuje da podržite nekog sa čijim se mišljenjem ne slažete. Ukoliko ostanete verni sebi, računajte da se druga strana može uvrediti. Partner će vam prebaciti da imate premalo vremena za njega.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Greška koju ste napravili u prethodnom periodu dolazi na dnevni red. Očekujte stres, nerviranje I užurbanost. Potstaknuti ste jednom zanimljivom komunikacijom I radoznali da otkrijete u kom pravcu ovo može ići. 

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Neko može izneti primedbu na vaše ponašanje. Branićete svoje interese žestoko jer smatrate da je prebacivanje bez osnova. Ipak, nećete uspeti da u potpunosti prikrijete nezadovoljstvo I možete ga prebaciti u kontakt sa voljenom osobom.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Iako ste svesni da ste vi napravili propuste, nećete lako preuzeti krivicu. Kao da vam je prepucavanje sa kolegama potrebno da biste izbacili nervozu. Nije dobro vreme za emotivne kontakte – nervozni ste. Moguća sumnja u vernost partnera.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Komentari nekog vas nerviraju, pogotovo što ste svesni da je moguće da ste napravili grešku. No, nećete dozvoliti da se to na vama vidi već ćete  braniti svoje stavove. U odnosu sa simpatijom ili voljenom osobom ne budite zajedljivi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Preskočite negativne impulse koji će se javljati u poslovnom okruženju. Ne reagujte na provokacije jer ćete se samo uvući u bespotrebne sukobe. Danas postoji razmimoilaženje u komunikaciji sa simpatijom ili voljenom osobom.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Turbulentna dešavanja na poslu zaokupiće vašu pažnju. Niste vi direktno napravili problematiku, ali će ispasti da ćete jedan deo morati da ispravite. Dan koji ne nosi dobru energiju za bilo šta emotivno, pa je bolje popodne I veče provesti odmarajući se.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Dosta nabusito raspoloženje, lako vas je potaknuti na raspravu pa je teško da ćete dozvoliti da vam drugi sole pamet. Smatrate da neke stvari radite na pravi način. Nemojte danas da se postavljate isključivo I dominantno prema nekome ko vam je drag.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Zabrinuti ste u kom pravcu će se odvijati jedna situacija koju ste pokrenuli. Drugima neće biti jasno vaše povlačenje u sebe I manjak interesovanja za okruženje. Nećete biti raspoloženi u odnosu sa partnerom.Mentalni umor.  

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Kao da je sve u istom trenutku došlo na dnevni red I povremeno ćete morati da zastanete da biste povratili koncentraciju. Neko vas svojim ponašanjima izaziva I provocira. Ne reagujte. Susret sa voljenom osobom doneće vam smirenje I opuštanje.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.