dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 07.12.2022.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

U prepodnevnim satima užurbanost. Iskoristite dan da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Polovinom dana situacija će se smiriti i utišati. Dobre vesti vam donose raspoloženje – moguće je da ćete se čuti sa osobom sa kojom priželjkujete kontakt.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Možda ovaj dan I nije dobar trenutak za donošenje bitnih odluka. Dajte sebi dovoljno vremena da razmislite. U ljubavi stoji zadovoljstvo i povezanost sa emotivnim partnerom. Daćete sve od sebe da provedete lepe zajedničke momente.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Iako će prvi deo dana izgledati obećavajuće, potrudite se da uradite što više možete. Naime, u popodnevnim satima možete biti preumorni ili sa manjom glavoboljom. Emotivni partner neće uspeti u potpunosti da vas pokrene.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Drugi deo dana može doneti zbunjujuće situacije u poslu, ali ćete vi uspeti da izađete sa njima na kraj. Ako niste sigurni šta da uradite po nekom pitanju – odložite odluku ili pitajte za savet. Velika nežnost i lepi razgovori prilikom susreta sa voljenom osobom.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Uspevate da nametnete svoju volju, I organizujete one oko vas.  Imate pravi pristup I širite dobru energiju. Trudite se da ublažite napete situacije sa emotivnim partnerom. Manji pad raspoloženja u večernjim satima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Velike obaveze ste ostavili za sobom. Imate pravo da budete zadovoljni onim što ste uradili pa nemojte da se začudite ako vas budu obasipali pohvalama. Uživajte u svom momentu. Mogućnost neplaniranog izlaska u večernjim satima.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

Neko bi rekao da ste previše optimistični po pitanju jednog poslovnog dogovora, ali ste vi svesni i svojih vrednosti, ali i onoga što imate da ponudite. Dan odličan za promovisanje novih ideja. U kontaktu sa voljenom osobom se osećate dobro.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

U prvom delu dana izgledaće kao da ništa od vaših planova nije moguće ostvariti. Ipak,  uspevate da preokrenete situaciju. Popodne i veče su odlični za emotivne kontakte. Vi ćete biti spremni za osvajanje, za ljubav, za strast.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Manja zabrinutost može se javiti u popodnevnim satima, i to zbog promena u dogovoru koje niste očekivali. Moguća kratkotrajna konfuzija. Ponašate se čudno i promenljivo i nije ni čudo što vas voljena osoba ne razume. Komplikujete bespotrebno.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Manji problem sa saradnikom koji svaki čas menja dogovore I na kojeg ne možete da se oslonite. No, ovo je kratkotrajna konfuzija koju ćete ubrzo rešiti. Lepa iznenađenja od strane voljene osobe. Prija vam da vas vaše drago biće obasipa pažnjom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Danas baš i niste raspoloženi za obaveze, pa ćete se truditi da uradite samo ono što je neophodno….. U suštini – sklanjaćete se i od ljudi, i od situacija koje vas na bilo koji način opterećuju. Prijaće vam kontakt sa partnerom ili sa prijateljima.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Osećate se prilično dobro i lako ćete izlaziti na kraj i sa ljudima ali i sa situacijama u poslovnom okruženju. Jedna osoba će danas otvorenije nastupiti prema vama i direktno vam dati do znanja da je zainteresovana. Mogućnost komunikacije i susreta.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.