dnevni horoskop
dnevni horoskop
Foto: arc-fotos I pixabay.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 08.01.2023.

Pogledajte vašu dnevnu astrološku prognozu i otkrijte šta vam to zvezde govore i predviđaju u vezi posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN (21.3.- 20.4.)   ARIES

Naglašeno polje ljubavi i dece govori da biste tokom ovog dana trebali da se posvetite ili najmlađim članovima porodice i sa njima osmislite neku zabavu, ili da biste trebali vi lično da se zabavite sa voljenom osobom. Šta god da uradite, uživaćete.

BIK (22.4.- 21.5)   TAURUS

Polje doma je naglašeno tranzitnim Mesecom, pa ćete se vi najbolje osećati kod kuće. Pomalo ste se umorili od svih ovih praznika I od napornih radnih dana i potrebno vam je da se posvetite najpre sebi, a onda i svojim ukućanima. Provešćete jedan opuštajuć dan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)   GEMINI

Naglašeno polje pokreta i komunikacije govori da danas ne biste trebali da sedite kod kuće. Idite, vidite se sa nekim drugaricama ili sa voljenom osobom – provedite dan u akciji, jer će vam to najviše odgovarati. A možete upoznati i neke nove, zanimljive osobe.

RAK (22.6.– 22.7.)   CANCER

Današnji dan je samo za uživanje. Provedite ga onako kako vam najviše odgovara. Naglašeno je malo hedonizma i potrebe da se istinski prepustite, pa vam savetujemo da ove trenutke najviše poklonite voljenoj osobi.

LAV (23.7.- 22.8.)   LEO

Tranzitni Mesec u vašem znaku govori o dobrom raspoloženju i odličnim kontaktima sa ljudima. Vi ste danas blagonakloni i otvorenog srca prema onima sa kojima dolazite u kontakt i savetujemo vam da ovaj dan najviše posvetite svojim prijateljima.

DEVICA (23.8.– 22.9.)   VIRGO

Napravili ste lepe planove za ovaj dan i sve će vam ići na ruku da ih i ispunite u potpunosti. U odličnom ste raspoloženju, mirni i u skladu sa onima sa kojima dođete u kontakt. Savetujemo vam da ovaj dan provedete sa voljenom osobom.

VAGA (23.9.– 22.10.)    LIBRA

I dalje vas drži dobro raspoloženje. Dan je dobar za kontakte sa emotivnim partnerom, ali i sa prijateljima. Mogli biste da organizujete zajednički izlazak ili da se okupite i provedete vreme kod kuće, u dobroj atmosferi i druženju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)    SCORPIO

Pravi je trenutak da uhvatite voljenu osobu pod ruku i zajedno odete negde. Sami izaberite gde ćete – da li ćete u šetnju, kupovinu ili ćete pak otići da se vidite sa zajedničkim prijateljima. Šta god da izaberete, dobar provod i raspoloženje su tu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)   SAGITARIUS

Današnji dan posvetite deci, dragim prijateljima, voljenoj osobi. Ukoliko želite da se susretnete sa simpatijom, pravi je trenutak da napravite dobar plan i sprovedete ga. Budite uvereni – šta god da danas preduzmete, rezultovaće uspehom.

JARAC (22.1.- 20.1.)   CAPRICORNUS

Možda ste statičniji nego inače i verovatno bi vam odgovaralo da se dobro odmorite. No, to ne mora biti samo ležanje kod kuće – za vas će potpuno opuštajuće biti da se vidite sa voljenom osobom i sa njom provedete neke nezaboravne momente.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)   AQUARIUS

Vama ovaj dan najviše pogoduje za susrete sa voljenom osobom, eventualno prijateljima, simpatijom. Ako želite da osvojite nekoga, bio bi baš dobar momenat da se prema ovoj osobi i pokrenete. Ako zakažete sastanak – on će proći bolje nego što mislite.

RIBA (20.2.- 20.3.)   PISCES

Naglašeno polje svakodnevice govori da biste se najbolje osećali u porodičnom, kućnom okruženju. Možda ćete se prihvatiti nekih sitnijih obaveza, čisto da biste pomogli svojim ukućanima. Popodne obavezno iskoristite za odmor, potreban vam je.

Izvor :link ka fb stranici: https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

Link ka blogu: http://venerasapapilotnom.com/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.